Deze gerechten kan jij maken met de Good Hair Day Pasta

Deze gerechten kan jij maken met de Good Hair Day Pasta

Één van onze heerlijke delicatessen op de website zijn de verschillende Good Hair Day Pasta. Heb jij inspiratie nodig voor om een perfecte, maar simpele pasta te bereiden? Lees dan snel de blog verder.

Ons heerlijke pasta assortiment biedt verschillende mogelijkheden

Misschien heb je in de afgelopen weken op onze Social Media al gezien dat wij een heerlijk Italiaans assortiment hebben. Dit assortiment bestaat uit verschillende producten, namelijk meerdere soorten pasta, sauzen en nog veel meer. Natuurlijk kan je altijd kiezen om een makkelijke manier de pasta te serveren, bijvoorbeeld door het koken van een pasta pesto. Maar na deze een aantal keren geserveerd te hebben wil je natuurlijk ook iets nieuws proberen. Daarvoor geven wij graag inspiratie over de mogelijkheden. Deze recepten kunnen gecombineerd worden met onze Good Hair Day Pasta en iedereen kan ze maken. In totaal geven wij vier soorten inspiratie zodat jij heerlijk aan de slag kan in de keuken.

Good Hair Day Spaghetti Classic

Om te beginnen starten wij met een klassieke manier van pasta bereiden. Dit is de heerlijke pasta Carbonaro. In totaal heb jij maar vier ingrediënten nodig om de pasta te bereiden. Je hebt nodig: Good Hair Day Spaghetti, spekjes, ei en Italiaanse kaas. Ook kan je ervoor kiezen om ui en knoflook te gebruiken als smaakversterker. Je kookt de Good Hair Day Spaghetti zoals op de verpakking staat aangegeven. Vervolgens bak je de spekjes goed gaar. Tijdens het afgieten van de Good Hair Day Spaghetti is het belangrijk dat je een klein beetje kookwater houdt. Voeg de Good Hair Day Spaghetti, kookwater toe aan de spekjes en daarbij ook de kaas. Uiteindelijk als dit goed is gemengd zet je het vuur uit en voeg je enkel het eigeel toe. Het is belangrijk dat het vuur uit is want anders gaat het ei stollen. Voeg nog een klein beetje kaas toe bij het serveren en dan is het tijd om te genieten van deze heerlijke pasta Carbonaro.

Good Hair Day Spaghetti alla Seppia

Ook de volgende pasta is niet moeilijk om te bereiden, maar je moet wel een liefhebber zijn van vis. De Good Hair Day Pasta Spaghetti alla Seppia is namelijk ontstaan vanuit inktvis. Om deze smaak nog meer te benutten, wordt deze pasta verder gekookt met inktvis. Voor deze pasta heb je een aantal ingrediënten nodig: inktvissen incl. inktzakjes, uitje, knoflook, olijfolie, witte wijn en peterselie. Om te starten maak jij de inktvis schoon, snij je ze in stukjes en voeg ze toe in water. Kook de De Good Hair Day Spaghetti alla Seppia zoals op de aanwijzingen op de verpakking. Vervolgens bak je het uitjes, knoflook en een deel van peterselie in een pan. Na een paar minuten bak je de inktvis erbij en voeg na een paar minuten de wijn erbij. Laat dit een tijdje koken en voeg uiteindelijk de De Good Hair Day Spaghetti alla Seppia toe aan dit mengsel. Tijdens het serveren voeg je de laatste peterselie toe en het is klaar om van te genieten.

Good Hair Day Pasta Fettuccine Classic

Een volgende recept is ook een heerlijk klassiek Italiaans recept die te maken is met de Good Hair Day Pasta Fettuccine Classic. Ook dit recept is erg makkelijk en binnen een paar stapjes te bereiden. Je hebt voor dit recept dan ook maar een aantal ingrediënten nodig, namelijk de Good Hair Day Fettuccine Classic, boter, Parmezaanse kaas en zout. Kook de Good Hair Day Fettuccine Classic zoals op de verpakking en na het koken moet je een kopje kookwater bewaren. Vervolgens voeg je de Good Hair Day Fettuccine Classic, boter en de Parmezaanse samen. Zodra dit tot een goed mengsel is samengekomen, is het klaar om te serveren met een sufje zout. Zo makkelijk is het om de Good Hair Day Pasta Fettuccine Classic en heerlijk om te eten.

Good Hair Day Treccia d’Oro

Het laatste pastarecept is ook een makkelijk recept en heerlijk om te eten. Met de Good Hair Day Treccia d’Oro gaan we de Pasta all’amatriciana bereiden. In totaal zijn er een aantal stapjes die je moet volgen. De ingrediënten die je nodig hebt zijn: Good Hair Day Treccia d’Oro, een aantal plakjes pancetta, tomatensaus, uitje, knoflook, twee chilipepers en Parmezaanse kaas. Kook de Good Hair Day Pasta Treccia d’Oro zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak vervolgens ui, knoflook en chilipepers als eerst en voeg daarna de pancetta toe. Als dit goed is gebakken voeg je de Good Hair Day Treccia d’Oro en tomatensaus toe. Uiteindelijk bij het serveren bestrooi je de heerlijke pasta met Parmezaanse kaas en ben je klaar om dit te serveren.

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10267 reviews.