Deze spelletjes zijn perfect om mee te nemen op vakantie

Deze spelletjes zijn perfect om mee te nemen op vakantie

Ga jij binnenkort op vakantie met vrienden of familie? Dan is deze blog perfect voor jou. Wij geven jou graag inspiratie hoe je nog meer plezier kunt beleven tijdens de reis of op de vakantie zelf. In totaal bespreken wij vier verschillende spelletjes die ideaal zijn voor een vakantie. Ben jij benieuwd welke spelletjes jij kunt meenemen op vakantie? Lees de blog nu verder. 

Waarvoor het handig en leuk is om spelletjes mee te nemen op vakantie?

In de zomervakantie kiezen vele mensen ervoor om een reis te maken naar het buitenland. Voordat je aankomt op de eindbestemming, kan de reis nog enige tijd duren. Zeker als er is besloten om een verre reis te maken of met de auto te reizen. Om de tijd goed door te komen, is het handig om spelletjes mee te nemen op vakantie. Zo kunnen de uren reizen gezellig worden benut. Maar ook op de eindbestemming zelf is het leuk om spelletjes mee te nemen voor momenten van verveling. Wij geven graag inspiratie voor verschillende spelletjes die je kunt meenemen op vakantie. 

Het klassieke UNO meenemen op vakantie voor snelle spelrondes

Uno is een kaartspel die voor de meeste mensen geen onbekende is. Het spel kan je spelen met meerdere mensen en is makkelijk te leren. Hoe werkt Uno? Het kaartspel Uno is vergelijkbaar met het klassieke kaartspel. De verschillende kaarten bestaan uit de cijfers 0 t/m 9 en een aantal pestkaarten. Net zoals bij het klassieke kaartspel leg je dezelfde kleurtjes of cijfers op elkaar. Je wordt de winnaar van Uno wanneer al jouw kaarten zijn weggespeeld. Het kaartspel is compact en daardoor perfect om mee te nemen. Dit geldt ook voor de vakantie zelf. Wanneer je bijvoorbeeld aan het zwembad ligt of aan het strand kan je makkelijk Uno spelen om extra plezier te beleven. Uno is te koop op onze webshop voor €11,95.

Qwixx spelen om in spanning te blijven aan het zwembad

Ook Qwixx is een compact spelletje wat je makkelijk kunt meenemen op vakantie. Het bestaat uit verschillende dobbelen stenen en een blokje papiertjes met cijfers. Ook dit spel is makkelijk te begrijpen en onbekende spelers weten binnen twee minuten de regels. Bij Qwixx gooi je een aantal worpen en hoe hoger de worp, hoe meer punten je krijgt. Hierdoor blijft het spelletje spannend tot de allerlaatste minuut. Ook hoef je niet te wachten op jouw beurt en mag je blijven dobbelen. Ook voor dit spelletje geldt dat je het kunt meenemen naar het zwembad of het strand. Qwixx kan je kopen op onze webshop voor €12,95.

Het Keezen Bordspel meenemen op vakantie als gezellig afsluiter dan de dag 

Het Keezen bordspel is groter in omvang, maar daardoor niet minder leuk om mee te nemen op vakantie. Zeker wanneer je een reis maakt met de auto kan het spel makkelijk zijn om mee te nemen. Hoe werkt het Keezen Bordspel? Het Hollandse en oergezellige spelletje lijkt op het bekende Mens erger je niet, maar het verschil zit hem in de spelwijze. Je hebt namelijk te maken met speelkaarten en zo mag jij als speler voortbewegen in het spel. De speler die als eerst al zijn pionnen binnen heeft gespeeld wordt de winnaar van het Keezen Bordspel. Dit spelletje is perfect om te spelen na een avondje genieten met het hele gezin. Het spel is te spelen vanaf twee speler, maar je kan het ook spelen met meerdere spelers of in een teamverband. Het Keezen Bordspel is te koop vanaf €17,95

Speel het Vertel Eens Familie quiz om jouw gezelschap nog beter te leren kennen 

Meestal boek je een vakantie met vrienden of familie waarmee een goede band hebt. Toch kan het voorkomen dat er bepaalde feiten of interesses niet bekend zijn binnen de groep en daar komt het laatste spelletje goed van pas. Vertel Eens Familie Quiz is een spelletje die verschillende vragen bevat om interesses en weetjes naar boven te halen. Het luchtige kaartspel zorgt ervoor dat jullie elkaar nog beter leren kennen en allerlei herinneringen naar boven halen. Een leuk moment om dit spelletje te spelen is na het avond diner waarbij ieder al heeft kunnen genieten van het gezelschap. Vertel Eens Familie Quiz is te verkrijgen voor €14,99 in onze webshop. 

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10259 reviews.