Dit moet je weten over de verschillende wensplantjes

Dit moet je weten over de verschillende wensplantjes

Een erg leuk cadeautje om te versturen zijn onze wensplantjes. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten wensplantjes met ieder een eigen berichtje. Maar wat zijn nu eigenlijk de wensplantjes? In deze blog geven wij meer informatie over de wensplantjes, de soorten wensplantjes en hoe je deze moet planten. Lees nu de blog om alles te weten over de verschillende wensplantjes.

Wat zijn de verschillende wensplantjes?

Wie wordt er niet vrolijk van een bloemetjes en plantjes? De wensplantjes zijn het perfecte cadeau die je kunt versturen via de brievenbus. Maar wat is nu eigenlijk een wensplantje? De wensplantjes zijn plantjes of bloemetjes die je kunt versturen met een speciaal berichtje. Het leuke onderdeel aan dit wensplantje is dat de ontvanger het volledig zelf moet planten. Het planten van dit wensplantje is heel erg eenvoudig. In de verpakking zitten namelijk een aantal zaadjes die je moet planten en onderhouden. Na enige tijd zal dit zaadje groeien tot een prachtige plant of bloem. Maar uit welke wensplantjes kan je eigenlijk kiezen?

De verschillende soorten wensplantjes

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten wensplantjes. Dit geldt niet alleen voor het soort wensplantje, maar ook het soort bericht wat je wilt verzenden. Als eerst hebben wij het wensplantje wat wordt verzonden in een rechthoekig doosje. Dan hebben wij een geluksmomentje die wordt verzonden in de vorm van een buisje. En als laatst zijn er de eetbare bloemen. Elk van deze wensplantjes heeft een uniek onderdeel en eigen berichtje die jij zelf kunt uitkiezen als cadeautje. Ben je benieuwd welke unieke onderdelen de wensplantjes hebben? Wij zullen elk type wensplantje verder bespreken om dit unieke cadeautje toe te lichten.

Het geven van Geluksmomentjes

Het wensplantje de geluksmomentjes wordt verzonden in de vorm van een buisje. Tijdens verzending wordt dit buisje goed verpakt zodat hij heel aankomt bij de ontvanger. Dit geluksmomentje heeft een unieke manier van planten. Je legt namelijk het papiertje wat zit in het buisje onder een laagje aarde. Dit kan je doen in een leuk potje, maar ook bijvoorbeeld in een tuintje. Na een week zullen de eerste plantjes tevoorschijn komen. Wil je deze bloemen het liefst buiten planten? Dan is de beste bloem periode tussen half mei en oktober. Binnen in een potje kan dit het gehele jaar door. Een leuk element aan het geluksmomentje is het berichtje wat je zelf kunt kiezen. In ons assortiment hebben wij verschillende berichtjes zoals: pluk de dag, plant je droom en nog veel meer.

De verschillende soorten Wensplantjes

Een ander soort wensplantje wat je kunt versturen zit in de vorm van een rechthoekig doosje. Dit doosje wordt verzonden in een brievenbusdoosje dus de ontvanger hoeft voor ontvangt niet thuis te blijven. In dit doosje zitten een aantal wensbonen. Om te starten pak je het kokosaardetablet, deze plaats je in het zaaibakje en maak je goed vochtig. Vervolgens maak je een kuiltje en plaats je de wensbonen in het midden. Houd het plantje goed in de gaten en voeg water toe wanneer nodig is, ongeveer na drie dagen. Na een week zullen de eerste plantjes zichtbaar gaan groeien. Ook bij deze wensplantjes kies jij zelf het leuke bericht uit voor verzending. Denk bijvoorbeeld aan: jouw geluksdag, love you to the moon and back en meer.

De Eetbare Bloemen voor kookliefhebbers

Houd de ontvanger enorm van koken? Dan zijn de eetbare bloemen een perfect geschenk. Dit zadenpakketje is verpakt in een vierkantje en wordt ook verzonden via de post. Dus ook bij dit pakketje hoeft de ontvanger niet thuis te blijven voor ontvangst. Hoe gaat dit wensplantje in zijn werking? In dit pakketje zit een kweekzak, een grondtablet en zakje eetbare zaden. Deze eetbare bloemen hebben ongeveer drie tot vier maanden nodig om te groeien. Ook bij deze verzendbare bloemetjes kan je kiezen uit verschillende soorten berichtjes zoals: je bent goud waard of bedankt. In ons assortiment ontdek je alle soorten wensplantjes die je kunt verzenden dus neem een kijkje via de link.

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9950 reviews.