Zo kan je de Leeff Stonefire Grey Tafelhaard gebruiken 

Zo kan je de Leeff Stonefire Grey Tafelhaard gebruiken 

Op onze webshop hebben wij een prachtig cadeau staan die in het teken staat van knusheid, namelijk onze Leeff Stonefire Grey Tafelhaard. De tafelhaard heeft een compacte afmeting en perfect op meerdere locaties. In deze blog geven meer informatie over de tafelhaard en inspiratie over hoe jij deze optimaal kunt benutten. Start nu met lezen voor meer inspiratie.

Meer over de Leeff Stonefire Grey Tafelhaard

De Leeff Stonefire Grey Tafelhaard is prachtige haard die je op verschillende manieren kunt gebruiken. De tafelhaard heeft een grijze kleur en brandt op bio-ethanol. Dit wil zeggen dat deze natuurlijke brandstof geen geur heeft en geen roet afgeeft. Ook heeft het een KIWA kwaliteitskeurmerk waardoor het veilig is in gebruik. De tafelhaard wordt ontvangen in een kant-en-klaar pakket. Inbegrepen zijn steentjes en een vlamdover. Het accessoire is echt een eyecatcher en kan in ieder seizoen van het jaar worden gebruikt. Om de tafelhaard optimaal te benutten, geven wij inspiratie hoe de tafelhaard gebruikt kan worden. De Leeff Stonefire Grey Tafelhaard is voor €49,95 te koop en wordt extra veilig ingepakt tijdens verzending. 

De Leeff Stonefire Grey Tafelhaard plaatsen in huis 

Niet iedere woning heeft beschikking tot een open haard. Gelukkig biedt de Leeff Stonefire Grey Tafelhaard de perfecte oplossing om deze knusheid in huis te brengen. De tafelhaard heeft een afmeting van 18 x 29 cm en past perfect in de woonkamer. Ieder zijn huis heeft een unieke inrichting, maar door de neutrale kleuren past het in elk huis. Op verschillende plekjes in huis kan de haard worden geplaatst. Bijvoorbeeld in de woonkamer naast de tv of op de tafel. Maar je kan er ook voor kiezen om deze op een veilige plek in de slaapkamer te zetten of in de eetkamer voor een knusse sfeer. 

De Tafelhaard meenemen voor activiteiten in de buitenlucht

Aangezien dat de tafelhaard een compacte afmeting heeft, kan deze ook makkelijk worden meegenomen. Zeker nu we aan het genieten zijn van warmere dagen is het heerlijk om in de avonden gezelligheid te creëren. Een goede optie is bijvoorbeeld om de tafelhaard mee te nemen naar een avondje in het park. Samen met een kleed, snacks en drankjes kun je genieten van een sfeervolle avond. Maar ook kan het sfeer creëren tijdens een avondje op het strand. Het maken van een kampvuur kan gevaarlijk zijn, maar de tafelhaard kan daarvoor de perfecte oplossing bieden. Zo kan je namelijk alsnog genieten van een veilig vuurtje tijdens de zonsondergang op het strand.  

De Leeff Stonefire Grey Tafelhaard gebruiken tijdens avonden met vrienden en familie

Ben jij van plan om binnenkort vrienden uit te nodigen voor een gezellige avond? Dan kan de Leeff Stonefire Grey Tafelhaard zorgen voor nog meer gezelligheid. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld tijdens een barbecue. De meeste barbecues vinden plaats in de avond en wanneer de zon aan het ondergaan is, zorgt de tafelhaard voor extra sfeer. Maar ook wanneer je een spelletjesavond organiseert voor vrienden kan de haard worden geplaatst op tafel. De tafelhaard zorgt in ieder geval voor extra sfeervolle avonden in de tuin. Hij kan natuurlijk ook worden geplaatst in de tuin wanneer er geen vrienden aanwezig zijn. Zo kan jij zelf genieten van een heerlijke avond in de tuin. 

Gezellige avonden creëren tijdens koudere dagen met de tafelhaard 

Momenteel zijn we genieten van heerlijke zomerse dagen. Maar uiteindelijk komen de koudere en gezellige feestdagen er weer aan. Daarvoor geven wij ook alvast inspiratie voor de koudere dagen. Op een avond dat het buiten aan het regenen is, kan de tafelhaard zorgen voor warmte en sfeer in jouw huis. En zeker tijdens de feestdagen wanneer de hele familie bij elkaar is zorgt de tafelhaard voor extra knusheid en gezelligheid. De mogelijkheden voor Leeff Stonefire Grey Tafelhaard zijn eindeloos en jij kan dan ook volledig zelf beslissen waar deze prachtige tafelhaard komt te staan. Wil je dit product bekijken of aanschaffen? Neem dan een kijkje via de link.   

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9959 reviews.