Vijf afkoelende cadeaus om te geven tijdens de warme dagen

vijf afkoelende cadeaus om te geven tijdens de warme dagen

Momenteel genieten we in Nederland volop van de warme dagen. Zo zullen veel mensen te vinden zijn bij het strand of het zwembad. Ben jij nu op zoek naar een cadeautje passend bij deze warme dagen? In deze blog geven wij inspiratie voor verschillende afkoelende cadeaus om te geven tijdens de warme dagen. 

Summer Vibes Chillpakket om af te koelen in een park

Het Summer Vibes Chillpakket is het perfect om te geven tijdens de warme dagen. In totaal bestaat het pakket uit zeven verschillende afkoelende cadeaus waaronder uit twee soorten koolzuurvrije limonades, een duurzame plaid van Bloomingville, truffelchips, twee geribbelde wijnglazen van Gusta, Picos Andaluz en truffelmayonaise om mee te dippen. Om volledig af te koelen, kan het cadeau worden benut bijvoorbeeld tijdens een avondje in het park. De duurzame plaid kan gebruik worden om op te zitten en de overige producten om heerlijk te borrelen. Maar ook is dit pakket perfect voor een leuke dag op het strand. Dit afkoelende cadeau is te bestellen vanaf €39,95. 

Verschillende afkoelende drankjes om te geven als cadeau 

Echte afkoeling ervaar je vaak tijdens het drinken van een koud drankje. Op onze webshops staan allerlei verschillende koude drankjes die je kunt geven tijdens de warme dagen. Met de Mocktail Pink Pelican kan iedereen genieten van een alcoholvrije cocktail, maar dat kan ook met de Ginger Beer. Wil jij toch liever een ander soort drankje geven? Onze koolzuurvrije limonades zijn perfect voor afkoeling en kunnen ook meegenomen worden tijdens een picknick. Je kan kiezen uit twee verschillende smaken, namelijk framboos of citroen. Dit zijn niet de enige afkoelende drankjes die je kunt schenken en ontdek verder op de webshop welke je kan geven om volledig af te koelen. 

Perfecte afkoelende cadeaus die passen door de brievenbus, het Zomerborrel brievenbus 

Deze Zomerborrel Brievenbus is een perfect en compact pakket om te geven. Naast dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven voor ontvangst, heeft het pakket verschillende afkoelende cadeaus. In totaal heeft het pakket vijf verschillende producten waaronder Iced Tea Popsicle Drips, Verry Berry, een opblaasbare bekerhouder, Pink Pelican Cocktail en een party mix noten melange. Heeft de ontvanger een zwembad in de tuin of gaat hij/zij graag zwemmen? Dan kan de opblaasbare bekerhouder in combinatie met de Pink Pelican Cocktail worden gebruikt. Het zomerborrel Brievenbus is te verkrijgen voor €19,95. 

Fruit assortiment exotisch om afkoelende sapjes te maken 

Onze laatste aanrader van de afkoelende cadeaus om te geven is het exotische fruit. Wat is nu verfrissender dan het eten van verschillende fruitsoorten? Op onze webshop bieden wij exotisch fruit die je kan geven in verschillende hoeveelheden. Onze fruitmand exotisch kan op verschillende manieren worden gebruikt voor verkoeling. Je kan het bijvoorbeeld gebruiken om een fruitsalade te maken, maar ook voor een heerlijke fruitsmoothie. In deze fruitmand zitten o.a. een mini ananas, bosbessen, een mango, passievrucht, avocado en klassiek fruit. Je kan er natuurlijk ook altijd voor kiezen om het fruit te versturen in een kleinere hoeveelheid. Bekijk het volledige aanbod van fruit via de link.

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9978 reviews.