We gaan weer back to school, dit is de perfecte voorbereiding

We gaan weer back to school, dit is de perfecte voorbereiding

Het back to school seizoen gaat weer van start en een goede voorbereiding is heel belangrijk. Misschien gaat jouw kind voor het eerst naar de basisschool of start jouw vriend/vriendin een nieuwe opleiding. Deze spannende periode zal ook erg leuk zijn en om goed te starten zijn er verschillende handige cadeautjes die je kunt sturen voor een perfecte voorbereiding. Wil je weten welke cadeautjes je kunt sturen tijdens het back to school seizoen? Lees de blog dan snel verder.

Het back to school seizoen is weer begonnen

De scholen zijn in verschillende regio’s weer geopend en voor sommige zijn de eerste schooldagen alweer achter de rug. De hogescholen en universiteiten gaan in de aankomende weken weer back to school. Voor sommige kinderen zal deze periode erg spannend zijn. Jouw kind gaat bijvoorbeeld voor het eerst naar groep 1 of jij maakt zelf een start op een nieuwe opleiding. Hoe spannend deze periode ook is, je wilt natuurlijk goed voorbereid van start gaan. Daarvoor hebben wij verschillende tips voor jezelf of jouw kind om de eerste schooldagen goed van start te gaan.

Een gepersonaliseerd tasje voor de eerste schooldag op de basisschool

Is het voor jouw kind de allereerste schooldag op de basisschool? Dit is natuurlijk een super spannende periode, maar ook vooral erg leuk. Er zullen nieuwe vriendjes gemaakt worden, spelende wijs leren en nog veel meer. Natuurlijk wil jij dat jouw kind goed van start gaat op de eerste dag. Wat is nu een leuker cadeautje om te geven dan een gepersonaliseerde tas? Wij hebben een aantal verschillende tasjes op onze website die bedrukt kunnen worden met een naam. De tasjes hebben een zachte stof en zijn in verschillende bruine kleuren te bestellen. Via onze website kan jij zelf de naam invullen en onze medewerkers gaan hard aan de slag om de tas zo mooi mogelijk te bedrukken voor jouw kind. De tas is nog leuker om te bestellen in combinatie met een etuitje. Het schattige etuitje is te bestellen in dezelfde kleur van de tas. De tasjes zijn te bestellen vanaf €27,50.

Een notitieblokje voor een perfecte back to school op de universiteit of hogeschool

De basisscholen zijn natuurlijk niet de enige scholen die weer gaan beginnen. Het back to school seizoen voor de universiteiten en hogescholen gaan binnenkort weer een start maken. Dit is voor vele studenten een spannende periode en zeker aan het begin van een nieuwe opleiding. Ken jij iemand die binnenkort gaan beginnen aan een nieuwe opleiding en wil je een kleinigheidje geven? Dan hebben wij het perfecte cadeautje. Wij hebben een notitieblokje samen met een potloodje die je cadeau kunt geven. Het notitieblokje heeft ook een speciaal berichtje namelijk ‘Je bent een topper’. Een notitieblokje is onmisbaar voor studenten en samen met dit leuke berichtje zal de studie met volle motivatie kunnen beginnen. Dit cadeautje is voor €5,95 te bestellen.

De prachtige drinkflessen kan niet ontbreken tijdens het back to school seizoen

Op sommige schooldagen zal jij of jouw kind wel uren les hebben op locatie. Daarvoor is het belangrijk dat er een goede voorbereiding is. Naast het meenemen van een lunch, is het ook belangrijk om water te drinken. Per dag moet je minimaal 1,5 liter water drinken en wat is nu leuker dan het drinken uit een mooie fles. Op onze website hebben wij verschillende waterflessen die je kunt meenemen in jouw schooltas. De verschillende flessen zijn gemaakt van glas en zijn in verschillende kleuren te bestellen. Wist je dat water in een glazenfles het beste kwaliteit blijft behouden? Zo kom jij zeker weten de hele dag door met deze prachtige waterfles. Op onze website zijn de waterflessen te bestellen vanaf €21,21. Ook hebben wij nog een schattige waterfles voor de kleintjes.

Stuur een theepakketje om de studieavondjes door te komen

Een belangrijk onderdeel tijdens het back to school seizoen zijn niet alleen de schooldagen zelf. De studenten krijgen natuurlijk ook een hoop huiswerk mee naar huis om zoveel mogelijk te leren. Soms kan het maken van huiswerk of het leren voor een toets wel uren duren. Wil jij jouw kind of vriendin alvast een steuntje in de rug geven voor deze studieavonden? Het geven van een theepakket is dan een perfect cadeautje. Op onze website hebben wij een aantal vaste pakketjes, maar je kan deze natuurlijk ook helemaal zelf samenstellen. Zo kies jij de theetjes die perfect zijn voor een studieavondje. Maar ook kan je ontspannende theetjes geven voor een goede nachtrust na een avondje hard leren. Bekijk op onze website het volledig aanbod en ontdek welke theepakketten perfect zijn voor de hardwerkende student.

Comments

Laat een reactie achter

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9951 reviews.