Film en chill boxen

Een filmavond thuis hoeft niet onder te doen voor een bezoek aan de bioscoop. Met de film- en chillboxen van FOR YOU GIFTS breng je de complete bioscoopervaring naar je eigen huis. Maar je kunt natuurlijk ook iemand die je een ontspannen avond gunt verrassen met een van onze filmboxen. Met de drankjes, snacks, snoep én de filmvoucher voor Pathé Thuis moet dat zeker lukken. We hebben filmboxen met verschillende inhoud in het assortiment. Je kunt dus de perfecte filmbox voor de ontvanger uitzoeken of samenstellen.

De beste filmervaring in huis

Bij een filmervaring hoort meer dan alleen de film zelf. Films duren vaak te lang om alleen maar naar een scherm te zitten staren. Of je nu thuis of in de bioscoop naar een film kijkt; de meeste mensen hebben graag iets te drinken of te eten bij hun film. Daar kunnen onze film- en chillboxen je bij helpen. Ieder pakket in dit gedeelte van onze webshop heeft een voucher voor een Pathé Thuis-film plus alles wat je nodig hebt om lekker ontspannen te genieten van de film die je uitkiest. Zo creëer je thuis een nog betere ervaring dan in de bioscoop!

Frisdrank en popcorn zijn vaak de eerste versnaperingen waar mensen bij een bioscoopbezoek aan denken. Die vind je dan ook terug in verschillende film- en chillboxen. Maar wat als je liever iets anders bij de film eet of drinkt? Geen probleem: dan zoek je gewoon een ander pakket uit. Een pakket met vruchtensap, tortillachips, noten, pindarotsjes of chocolade bijvoorbeeld. Als je echt de complete controle wilt hebben over wat er in jouw filmpakket terecht komt, kun je bij ons zelfs je filmbox zelf samenstellen. Dan bepaal je helemaal zelf welke snacks en drankjes er in het pakket komen. En hoe het pakket eruit komt te zien.

Film- en chillboxen online bestellen

Alles voor de beste filmervaring vind je in onze film- en chillboxen. In de webshop van FOR YOU GIFTS kun je eenvoudig een pakket voor een geweldige filmavond online bestellen. Je kunt zo’n pakket voor jezelf bestellen, maar je kunt hem ook cadeau doen aan iemand die wel een ontspannen avond kan gebruiken. Verschillende van onze filmpakketten zijn speciaal ontworpen om iemand te feliciteren of juist succes te wensen. Doe je een film- of chillbox cadeau? Personaliseer je geschenk dan door er een mooie kaart met een bericht voor de ontvanger bij te doen. Deze bezorgen we met je filmpakket mee.

Bestel je filmpakket vandaag nog, dan kun jij of de persoon die je ermee wilt verrassen hem morgen al in huis hebben. Bestellingen die we voor 11:00 uur binnen hebben kunnen die dag vanaf 17:00 uur al bezorgd worden. Maar je kunt ook een andere datum uitzoeken. Dan zorgen wij dat alle etenswaren in de filmbox vers zijn en heerlijk smaken.

De waardering van www.foryougifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 6590 reviews.