'Driving home for Christmas'

Uitverkocht

Een leuk huisje van stevig karton gevuld met leuke producten om iemand te verrassen. Het huisje dat een fraaie verpakking is en leuk versierd is zal zeker weten opvallen onder de kerstboom. Een ideaal cadeau voor de feestdagen.

Het huisje (12x12x18 cm) is gevuld met de volgende producten:
– Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. In samenwerking met Amnesty International heeft My Flame Lifestyle deze mooie kaarsen ontworpen. Deze kaars heeft de geur Fig’s Delight en brandt ca. 25 uur. Afmetingen: 75 x 75 x 50 mm. Steun het goede doel met deze kaars! My Flame Lifestyle doneert 10% van haar omzet aan Amnesty International.
– Een heerlijke hotchocspoon met een vrolijk kerstboompje! Een super origineel cadeautje, waar je jouw familie, vrienden en/of geliefde heel blij mee zal maken! Door het vrolijke kerstboompje is dit een ideale lekkernij voor tijdens de feestdagen. Roer de lepel met chocolade door goed opgewarmde melk en geniet van de allerlekkerste chocolademelk!
– Een tekstlepel met de boodschap “Driving Home for Christmas’. Leuk om je chocolademelk mee te roeren. Een symbolisch en blijvend cadeau.
– Een Blikje Winter Tea (25 gr).

 

 

21,95