Geboorte koffertje geschenkset grijs Deluxe

Uitverkocht

Een leuk en origineel geschenkset verpakt in een koffertje van het merk Jollein met leuke producten die kersverse ouders goed kunnen gebruiken.

Dit pakket bevat de volgende producten:

  • Monddoekjes Hydrofiel – Bloom – 3 Stuks. Fijne hydrofiele monddoekjes zijn perfect om te gebruiken bij het voeden van de kleine baby. Je dept het mondje zo schoon met deze zachte washandjes die vocht gemakkelijk opnemen.

  • Hydrofiel Multidoek Spot 70x70cm – Caramel – 3 Stuks. Dit is een echte musthave voor een baby. Deze hydrofiele doeken zijn lekker groot zodat je jouw kleintje er in kan inbakeren of inwikkelen na het badderen.

  • Blah blah blah Kids Quotes. Een prachtig linnen kinder uitspraken notitieboekje! Het boekje bevat 50 pagina’s om alle grappige, ontroerende of speciale uitspraken van kinderen in te bewaren. Op iedere pagina is er de mogelijkheid om de datum en de tekst te noteren. Elk boekje heeft zowel op de cover als in het binnenwerk goud folie illustraties.
  • Verpakt in een leuk speelkoffertje schelp. 28x21x9 cm

Inclusief:
– Alle producten in de winkelmand worden samengevoegd en niet afzonderlijk van elkaar verzonden. Je betaalt voor alles dan ook maar één keer verzendkosten.
*uitgezonderd verse bloemen.
36,95