Geboorte koffertje geschenkset roze

Uitverkocht

Er is niets zo bijzonder en vreugdevol als de geboorte van een nieuw leven. Het verwelkomen van een baby in de wereld is een gelegenheid die gevierd moet worden, en wat is er beter dan het verrassen van de kersverse ouders met een speciaal geboortecadeau?

Dit pakket bevat de volgende producten:

  • Mooi houten speelgoedautootje van het merk Jollein. Het houten autootje is gemaakt van MDF en heeft een afmeting van 11x6x8 cm.
  • Deze (eco) nijn is van buiten en van binnen gemaakt van 100% gerecyclede PET flessen. Met haar wollige en aaibare uiterlijk is ze de ultieme knuffelvriendin en de meest eco-friendly nijntje die er bestaat. De stof heeft een soepele vulling waardoor ze uitermate geschikt zijn voor zelfs de allerkleinste baby’s. Om voor het eerst vast te pakken, mee te knuffelen en te spelen.  Alle fabrikanten zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben allen de ICTI (ethisch verantwoorde productie) status,
  • Verpakt en leuk versierd in een leuk speelkoffertje in de vorm van een schelp. 21x15x8 cm.

Inclusief:
– Alle producten in de winkelmand worden samengevoegd en niet afzonderlijk van elkaar verzonden. Je betaalt voor alles dan ook maar één keer verzendkosten.
*uitgezonderd verse bloemen.
29,95