Kerstpakketten

Veel mensen kijken ieder jaar weer uit naar hun kerstpakketten. Wil je zelf de keuze hebben wat er in de kerstpakketten van je medewerkers terechtkomt? Bestel ze dan bij FOR YOU GIFTS. We hebben cadeaupakketten in de aanbieding met verschillende soorten inhoud, van theepakketten en chocoladepakketten tot beautypakketten. Zo vind je makkelijk het juiste kerstpakket voor je medewerkers of zakelijke relaties. Maar je hebt bij ons ook de mogelijkheid om het pakket zelf samen te stellen. Bovendien zorgen wij ervoor dat de pakketten zo snel mogelijk bij de ontvanger bezorgd worden.

De inhoud van kerstpakketten

We hebben allemaal wel een beeld van de inhoud van een kerstpakket. Van oudsher zitten er luxe etenswaren in een kerstpakket die bedoeld zijn om tijdens de kerstdagen van te genieten. Er komt de laatste jaren echter steeds meer variatie in de inhoud van kerstpakketten. Veel werkgevers besteden het vullen en inpakken van kerstpakketten uit aan externe bedrijven die erin gespecialiseerd zijn. Een begrijpelijke keuze, omdat dat veel tijd scheelt en het kerstpakket dan altijd door experts samengesteld is. Maar het is ook ietwat onpersoonlijk. Via FOR YOU GIFTS kun je eenvoudig een kerstpakket versturen waar wel een persoonlijk tintje aan zit.

Dat hebben we zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt door bijvoorbeeld de kerstpakketten in te delen in bepaalde thema’s. Deze geven al een indruk van wat je in het cadeaupakket kunt vinden. Zo zit een theepakket vol verse thee, een chocoladepakket vol exclusieve chocolade en vind je in onze beauty- en ontspanningspakketten cadeaus als lichaamsverzorgende producten, geurkaarsen en geurstokjes. Als je er echt iets persoonlijks en unieks van wilt maken voor je medewerkers of zakelijke relaties, kun je zelfs je cadeaupakket zelf samenstellen. Je kunt het kerstpakket dan helemaal op de smaak van de ontvanger aanpassen.

Hoe maak je een kerstpakket onvergetelijk?

Een kerstpakket dat de ontvanger altijd bijblijft begint namelijk met een persoonlijk tintje. Daar hoef je overigens niet per se het cadeaupakket zelf voor samen te stellen. Als je weet waar de mensen die je een kerstpakket gaat geven van houden, kun je ze gericht cadeaupakketten geven. Een filmbox voor de collega die graag thuis naar films kijkt, een chocoladepakket voor de zoetekauw of juist een fruitmand voor iemand die graag gezond snoept: het is allemaal mogelijk. Dat maakt een kerstpakket al een stuk persoonlijker dan iedereen hetzelfde anonieme pakket geven. Een andere optie is een kerstpakket met gepersonaliseerde cadeaus.

Bij FOR YOU GIFTS hebben we verschillende artikelen in de aanbieding die te personaliseren zijn voor de ontvanger. Daarbij kun je denken aan mokken waar we de naam van de ontvanger of een foto op kunnen drukken. Deze passen goed bij een theepakket of een chocoladepakket met warme chocolademelk. Een borrelpakket kun je dan weer extra persoonlijk maken met een gepersonaliseerde serveerplank. Is een van de collega’s in verwachting? Doe er dan een kraamcadeau met naam bij en ze zal het kerstpakket nooit vergeten. Verder kun je bij ieder cadeau uit onze webshop een kaart versturen. Ook daarbij heb je de mogelijkheid om die helemaal naar eigen smaak te ontwerpen.

Wanneer wordt het kerstpakket bezorgd?

Als je de kerstpakketten van dit jaar bij FOR YOU GIFTS bestelt, heb je voor een groot deel zelf in de hand wanneer de pakketten bezorgd worden. We vragen je bij het afronden van de bestelling namelijk om een datum op te geven waarop het cadeau bezorgd moet worden. Vooral bij onze kerstpakketten is dit belangrijk, omdat daar vaak etenswaren in zitten. Als we weten wanneer het cadeaupakket bezorgd moet worden, kunnen we ervoor zorgen dat er op de bezorgdag heerlijk verse producten in het pakket zitten. Onze cadeaus kunnen van maandag tot en met zaterdag worden bezorgd, met uitzondering van feestdagen natuurlijk.

Bestellingen die op werkdagen bij ons geplaatst worden kunnen in de meeste gevallen een dag later al bezorgd worden. Als je wilt dat we je kerstpakketten op zaterdag bezorgen, moeten we de bestelling op vrijdag voor 16:00 uur binnen hebben. Normaal gesproken vindt de bezorging tussen 9:00 uur en 17:00 uur door GLS plaats. Op werkdagen kun je echter ook voor avondbezorging door Trunkrs kiezen. Dat zal tussen 17:00 uur en 22:00 uur gebeuren. Bestellingen die op werkdagen voor 11:00 uur in de ochtend bij ons in het systeem staan kunnen op de avond van dezelfde dag nog bezorgd worden.

Kerstpakketten online bestellen en versturen

Van een mooi kerstpakket wordt iedere werknemer en zakelijke relatie blij. En het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om een kerstpakket samen te stellen dat bij de voorkeuren van de ontvanger past. De webshop van FOR YOU GIFTS biedt verschillende mogelijkheden om het perfecte kerstpakket uit te zoeken. Bovendien is je kerstpakketten online bestellen en versturen simpelweg erg eenvoudig. Je kunt op dezelfde plek de pakketten samenstellen, afrekenen en versturen. Al onze cadeaus zijn bovendien van topkwaliteit en afkomstig van gerenommeerde merken, zoals Neuhaus, UC Natural, My Flame, Ted Sparks, Coco & Sebas en Rockstyle.

Heb je ondanks alle mogelijkheden die we bieden toch nog specifieke wensen? Geen probleem: we hebben ervaring met cadeaupakketten op maat en kunnen je er misschien toch mee helpen. Vul ons offerteformulier in om te laten weten wat je precieze wensen zijn voor de kerstpakketten. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om te bespreken welke mogelijkheden er zijn en wat ze zullen gaan kosten. Voor iedereen het perfecte ideale versturen is namelijk onze missie!

De waardering van www.foryougifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 8114 reviews.