Kraamcadeau Beige

Uitverkocht

Wil je een kraamcadeau laten bezorgen of geven? Geef dan dit mooie gepersonaliseerde cadeau. De leuke en te schattige producten worden geleverd in een luxe cadeaubox waarbij je de doos ook kunt personaliseren met naam en geboortedatum.
Het kraamcadeau pakket bestaat uit de volgende producten:

  • Jollein Muziekhanger Teddy Bear. Dit lieve beertje zal zingen voor het kleintje! Deze leuke muziekhanger speelt het liedje ‘you are my sunshine’ als je aan het touwtje trekt. Dit kan rustgevend werken de baby.
  • Hydrofiele monddoekjes – 3 pack. Deze hydrofiele monddoekjes zijn handig om te gebruiken bij het voeden van de kleine baby. Het formaat ligt makkelijk in de hand en de hydrofiele stof is zacht voor de huid. Je dept het mondje eenvoudig schoon zonder de tere huid te beschadigen. De monddoekjes (ook wel spuugdoekjes genoemd) zijn multifunctioneel.
  • Jollein Rammelaar. Deze rammelaar van zachte bouclé is makkelijk te pakken en vast te houden. Het is niet erg als het kindje het na het grijpen ook weer laat vallen. De zachte rammelaar zal de baby niet bezeren. Super handig oefenmateriaal dus.
  • Een luxe cadeaudoos met de mogelijkheid om deze te personaliseren.

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Tijdens drukke periodes worden gepersonaliseerde items binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden.

Inclusief:
– Alle producten in de winkelmand worden samengevoegd en niet afzonderlijk van elkaar verzonden. Je betaalt voor alles dan ook maar één keer verzendkosten.
*uitgezonderd verse bloemen.
42,99
Voer tekst in