Sinterklaaspakketten

Geeft enkel resultaat weer Resultaat

Een keer niet eindeloos denken wat je dit jaar gaat schenken? Scoor nú een tof sinterklaaspakket van FOR YOU GIFTS. Gevuld met lekkers en superleuk verpakt: hét cadeau waarmee je je werknemers, familieleden of vrienden verblijdt.

Sinterklaaspakket als blijk van waardering

Jong of oud. Sinterklaas blijft een leuk feest. Het is hét moment om elkaar te verrassen. Om je waardering te tonen. En om elkaar eens iets extra’s te schenken. Of dat nu om je collega’s, familieleden of vrienden gaat.

Een luxe pakket van FOR YOU GIFTS is hier het uitgelezen middel voor. Want zeg nou zelf: wie wordt er nu niet blij van een box vol met lekkernijen? Zeker in de koude winterse maanden kun je zo’n warme kop thee, wat extra vitamientjes of heerlijke chocolade wel gebruiken.

Sinterklaaspakket personeel: populair geschenk

Onze sinterklaaspakketten zijn vooral onder bedrijven super populair. Niet gek ook. Want ben je op zoek naar een cadeau voor ál je medewerkers of collega’s, dan komt zo’n goedgevuld kant-en-klaar pakket goed van pas. Scheelt je heel wat ritjes naar verschillende winkels! Daarbij een voordeel: heb je een divers team, dan zit je met een FOR YOU GIFTS-pakket sowieso goed. Wat het geslacht, de leeftijd of de hobby van een medewerker ook is.

Kies hét cadeau dat bij jouw bedrijf past

Omdat we begrijpen dat het ene bedrijf het andere niet is, kies je uit verschillende soorten pakketten. Kruidnoten, een chocoladeletter, mandarijnen of overheerlijke thee? En verpakt in een kartonnen huisje of stoomboot, een houten kistje of toch in een luxe geschenkdoos? Jij kiest hét sinterklaaspakket dat bij jouw personeel – of vriend of familielid – past.

Stel jouw sinterklaas-cadeaupakket zelf samen

De inhoud van het sinterklaaspakket voor je personeel, vrienden of familie liever compleet naar wens samenstellen? Ook dat kan! Neem onze luxe, rode geschenkdoos als basis en bepaal vervolgens zélf welke producten je wel en niet in de box doet. Kruidnoten, thee, heerlijke chocolade, een leesboek en/of misschien een leuk gezelschapsspel? Het kan allemaal.

Kies jouw gewenste bezorgdatum

We begrijpen: met het bestellen van een sinterklaas-cadeaupakket wacht je liever niet tot het laatste moment. Maar tegelijkertijd wil je wél dat je bestelde producten – bijvoorbeeld mandarijnen – zo vers mogelijk zijn als je het cadeau geeft. Daarom heb je de bezorgdatum bij ons zelf in de hand. Hoe dat werkt? Heel simpel: bij je bestelling vertel je ons eenvoudig en snel op welke datum je ons graag ziet verschijnen. En dan zorgen wij dat wij er op die specifieke dag op je deur wordt geklopt.

Ander sinterklaaspakket op verlanglijst?

Denk je dat een sinterklaaspakket van FOR YOU GIFTS hét cadeaupakket is waarmee je jouw personeel of dierbaren verrast? Maar staan er tóch nog andere specifieke wensen op de verlanglijst? Wij kijken graag wat we voor je kunnen doen! Vul ons offerteformulier in en vertel ons je wensen omtrent een sinterklaaspakket voor bedrijven, vrienden of familie. Dan nemen wij contact met je op en bespreken we samen de mogelijkheden.

De waardering van www.foryougifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 8680 reviews.