Zomerpakket Brievenbus – Deluxe

Uitverkocht

Het is altijd fijn om iemand te verrassen met een uniek en mooi cadeau, vooral in de zomer wanneer de dagen lang zijn en het weer heerlijk is. En wat is er nou beter dan een zomerpakket om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt?
In dit pakket dat door de brievenbus past zitten de volgende zomerse producten:

  • Mocktail Pink Pelican. Deze alcoholvrije Pink Pelican doet qua smaak én appearance niets onder aan de cocktails met alcohol. Wie denkt dat je alcohol nodig hebt om een feestje te maken moet deze tropische cocktail echt eens proberen.  Inhoud: 125 ml.
  • Met de opblaasbare palmboom drankjeshouder ben je altijd verzekerd van een feestelijke en handige manier om je drankje bij de hand te houden! De palmboom is niet alleen opblaasbaar, maar ook voorzien van confetti aan de binnenkant.
  • Sal de Ibiza Smokey BBQ pinda’s (80 gram). Het zeezout is verkregen door verdamping en drogen in de zon en wordt vervolgens met de hand ‘geoogst’.
  • Deze telefoonhouder is niet alleen functioneel, maar ook erg leuk. Het heeft de vorm van een strandstoel en meet 16 x 11 cm. Je kunt gemakkelijk je GSM of smartphone plaatsen op dit schattige stoeltje.
  • Hoe leuk is deze popsicle! In het doosje vind je 3 (ice)thee zakjes en twee suikerhartjes! Let’s pop it!
  • Verpakt in een mooie brievenbus doos.

 

Inclusief:
– Alle producten in de winkelmand worden samengevoegd en niet afzonderlijk van elkaar verzonden. Je betaalt voor alles dan ook maar één keer verzendkosten.
*uitgezonderd verse bloemen.
Dit product is momenteel niet beschikbaar.