Brievenbus chocolade

Wil je iemand verrassen met heerlijke chocolade, maar weet je niet zeker of hij of zij thuis is op de leverdag? Bestel dan brievenbuschocolade. Deze chocoladecadeaus passen door alle brievenbussen met een standaardafmeting van 26,5 centimeter bij 3,2 centimeter. De bezorgdiensten kunnen deze heerlijke chocolade dus gewoon in de brievenbus achterlaten, waardoor de ontvanger de bezorging niet kan mislopen. Niemand hoeft genoegen te nemen met minder: deze chocolade is dan wel klein van stuk, maar net zo lekker als de grotere stukken chocolade in ons assortiment. Ook onze brievenbuschocolade komt namelijk bij topmerken als Neuhaus en Coco & Sebas vandaan.

Welke chocolade past door de brievenbus?

Als iemand om wat voor reden dan ook een chocoladecadeau verdient, betekent dat niet automatisch dat diegene ook thuis is om de chocolade in ontvangst te nemen. Zeker niet als je hem of haar ermee wilt verrassen. Een jarige kan ergens aan het lunchen zijn met vrienden, een zieke kan op bed liggen en een nieuwe moeder kan net naar het consultatiebureau zijn. Het zou zonde zijn als jouw verjaardagscadeau, kraamcadeau of beterschapscadeau dan niet afgeleverd kan worden. Kies je voor brievenbuschocolade, dan weet je zeker dat de bezorgdiensten jouw chocoladecadeau bij de ontvanger achter kunnen laten. Ook als hij of zij op dat moment niet thuis is.

Ons assortiment aan brievenbuschocolade is gevarieerd. We hebben chocoladeharten die perfect geschikt zijn voor Valentijnschocolade. Of gewoon om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Daarnaast hebben we luxe bonbons die door de brievenbus bezorgd kunnen worden. Chocosmiles zijn vrolijk gekleurde chocoladepastilles die in de brievenbus achtergelaten kunnen worden. En onze chocoladebites zijn daar ook plat genoeg voor. Eventueel kun je de verpakking van de chocoladebites op de gelegenheid afstemmen door een bijpassende sleeve om de doos heen te laten doen. Zelfs voor een mooi gepersonaliseerd chocoladecadeau hoeft de ontvanger dus niet per se thuis te blijven.

Brievenbuschocolade online bestellen

Zelfs als je iemand wilt verrassen met chocolade en diegene dus niet weet dat hij of zij thuis moet blijven, kun je op FOR YOU GIFTS rekenen. Alle chocolade in dit gedeelte van onze webshop kan door de brievenbus bezorgd worden. Dat kan op de dag nadat je je bestelling geplaatst hebt al, als je je bestelling op een werkdag doorgeeft. Bestellingen die op vrijdag voor 16:00 uur afgerond zijn, worden op zaterdag bezorgd. Alles wat daarna binnenkomt zullen we op maandag bezorgen. Op werkdagen kun je ook voor bezorging op dezelfde dag kiezen als we je bestelling voor 11:00 uur ’s ochtends ontvangen.

Ben je benieuwd naar andere cadeaus die door de brievenbus bezorgd kunnen worden? Bekijk dan ook eens onze brievenbusthee en onze kraamcadeaus die door de brievenbus passen. Een groter cadeaupakket met chocolade kun je altijd op een later moment zelf nog geven.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9952 reviews.