Cannoli gevuld 2 stuks

Uitverkocht

De cannoleria van Only Cannoli is opgericht in 2016. De hoogwaardige ingrediënten die erin zijn verwerkt komen rechtstreeks uit Italië. Het ambacht de passie en traditie komen bij elkaar in deze premium cannoli. Met oog voor traditie en respect voor het product is de cannoli inmiddels een begrip. De knapperige verse wafel in een jasje van chocolade, gevuld met heerlijke zachte crème heeft al veel mensen blij gemaakt. En dat is wat je wil een mooi ambachtelijk product waar iemand blij van wordt.

Pistacchio; De volle smaak van de pistachenoot gevangen in de zachte zoete crème.
Ingrediënten Creme: Chocolade, suiker, volle melk, natuurlijke vanille poeder, cacaoboter emulgator sojalecothine aroma,amandel, hazelnoot pasta, pistache pulp caramel, zetmeel, glucosestroop en invertsuikerstroop.
Bianco; De romige witte crème met witte chocolade erin die is gedecoreerd met granen omhuld met witte chocolade. De perfecte combinatie met de pure chocolade aan de binnenkant.
Ingrediënten Wafel:Tarwebloem, margarine, zonnebloemolie water en zout.
Ingrediënten Creme: Chocolade, suiker, volle melk. poeder, cacaoboter emulgator sojalecothine aroma, caramel en zetmeel, glucosestroop, invertsuikerstroop.
Topping: Chocolade korrels wit.

4,95

Uitverkocht