Cannoli gevuld in gevarieerde smaken – 5 stuks

4.0 (1 review)

Uitverkocht

De cannoleria van Only Cannoli is opgericht in 2016. De hoogwaardige ingrediënten die erin zijn verwerkt komen rechtstreeks uit Italië. Het ambacht de passie en traditie komen bij elkaar in deze premium cannoli. Met oog voor traditie en respect voor het product is de cannoli inmiddels een begrip. De knapperige verse wafel in een jasje van chocolade, gevuld met heerlijke zachte crème heeft al veel mensen blij gemaakt. En dat is wat je wil een mooi ambachtelijk product waar iemand blij van wordt.

Pistacchio; De volle smaak van de pistachenoot gevangen in de zachte zoete crème.
Ingrediënten Creme: Chocolade, suiker, volle melk, natuurlijke vanille poeder, cacaoboter emulgator sojalecothine aroma,amandel, hazelnoot pasta, pistache pulp caramel, zetmeel, glucosestroop en invertsuikerstroop.
Limoncello: Zongerijpte citroenen uit Sicilië geven hem zijn fris zoete smaak van citroen.
Cioccolata; 
De heerlijke chocolade crème heeft een hint van hazelnoot. En is bestrooid met stukjes chocolade van topkwaliteit.
Ingrediënten Creme: Chocolade, suiker, volle melk poeder, cacaoboter emulgator sojalecothine aroma, amandel, caramel en zetmeel,glucosestroop, invertsuikerstroop
Cappuccino; Deze cappuccino cannoli bevat een premium koffie extract uit Italië. De combinatie met de romige crème geeft de perfecte cappuccino smaak vol aroma. Het geheel wordt afgemaakt met een topping van witte merengue waardoor de smaak van een premium Italiaanse koffie met perfect melkschuim het dichtst wordt benaderd.
Amaretto; De rijke Ammaretto crème afgemaakt met een topping van kleine krokante stukjes Ammarettini. De amandelsmaak wordt ondersteund door abrikoos en vanille.
Ingrediënten Creme: Chocolade, suiker, volle melk poeder, cacaoboter emulgator, sojalecothine aroma, amandel, caramel, zetmeel, glucosestroop en invertsuikerstroop.

9,95

Uitverkocht

Reviews (1)

Algemene beoordeling

4.0 (1 review)
Sandra Kozar-Wilmink | 3 november 2022

Super lekker en ook mooi dat je ook 1 doosje kunt afnemen en niet verplicht bent een grotere afname te doen.