Kerstpakket ‘Gezelligheid Kent Geen Tijd’

Uitverkocht

Wil jij iemand een gezellige avonden bezorgen? Geef dit kerstpakket cadeau vol gezellige producten!
Dit pakket bevat als volgt:

  • Met deze mooie zachte plaid begint je dag altijd goed. Deze stylische plaid gebruik je op koudere avonden, zo blijf je lekker warm. De plaid heeft een afmeting van 160 x 130 cm.
  • Met deze feestelijke speaker speel je de leukste (kerst)muziek af voor net dat extra beetje kerstsfeer. Hang de speaker op in je kerstboom middels het bijgeleverde haakje, of zet de speaker op de gewenste plek op de rubberen ring om wegrollen te voorkomen. De speaker is te verbinden via Bluetooth en is vervolgens te bedienen middels de multifunctionele knop aan de achterzijde. Het opladen duurt 1 uur om van ca. 2 uur afspeeltijd te kunnen genieten. Zet de speaker aan en geniet direct van de 8 vrolijke kerstmelodieën die standaard in de kerstbal zitten!
  • Catan het dobbelspel. Wat heeft men nodig om het eiland Catan te ontdekken? Eerst straten en daarna nederzettingen. Dat gaat niet zonder de grondstoffen baksteen, hout, graan, erts en wol.
  • Blikje Nieuwjaarswensen. In samenwerking met Amnesty International heeft My Flame Lifestyle deze mooie kaarsen ontworpen. Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Deze  kaars heeft de geur Winter Glow en brandt ca. 20 uur. Afmetingen: 60 x 40 mm.
    Steun het goede doel met deze kaars! My Flame Lifestyle doneert 10% van de omzet aan Amnesty International.
  • Een heerlijke hotchocspoon met een vrolijk kerstboompje. Het allerleukste presentje voor de Kerst. De gezellige Hotchocspoon is gemaakt van ambachtelijke melkchocolade met de lekkerste ingrediënten.
  • 2 mokken van het merk Gusta. Met deze mooie mok drink jij jouw koffie of thee voortaan in stijl! De mooie lichtgroene kleur en het gouden accent van het handvat geven deze mok een extra luxe uitstraling. Afmeting: 11,5 x 8,5 x 7,5 cm
  • Verpakt in een luxe en sfeervolle cadeaudoos.

47,99