Kerstpakket ‘Je bent goud waard’

Uitverkocht

Wil jij iemand laten weten hoe belangrijk diegene is en je waardering uiten? Geef dit kerstpakket cadeau vol leuke producten!
Dit pakket bevat als volgt:

  • Oh Happy Day! Met deze mooie zachte plaid begint je dag altijd goed. Deze stylische plaid gebruik je op koudere avonden, zo blijf je lekker warm. Gebruik je hem niet dan rol je hem op en berg je hem op in een mand, hij is heel compact van maat dus neemt weinig plek in. De fleece plaid heeft een mooie donkergrijze bijna zwarte kleur met een zachte glans. De plaid heeft een afmeting van 160 x 130 cm
  • Met deze feestelijke speaker speel je de leukste (kerst)muziek af voor net dat extra beetje kerstsfeer. Hang de speaker op in je kerstboom middels het bijgeleverde haakje, of zet de speaker op de gewenste plek op de rubberen ring om wegrollen te voorkomen. De speaker is te verbinden via Bluetooth en is vervolgens te bedienen middels de multifunctionele knop aan de achterzijde. Het opladen duurt 1 uur om van ca. 2 uur afspeeltijd te kunnen genieten. Zet de speaker aan en geniet direct van de 8 vrolijke kerstmelodieën die standaard in de kerstbal zitten!
  • Heerlijke plak luxe gedecoreerde chocolade verpakt in sprankelende kerst cadeauverpakking. Zet je tanden in deze romige melkchocolade plak met gekarameliseerde amandelen, pinda’s, cashewnoten, hazelnoten en pecannoten (200 gr)
  • Blikje Nieuwjaarswensen. In samenwerking met Amnesty International heeft My Flame Lifestyle deze mooie kaarsen ontworpen. Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Deze  kaars heeft de geur Winter Glow en brandt ca. 20 uur. Afmetingen: 60 x 40 mm.
    Steun het goede doel met deze kaars! My Flame Lifestyle doneert 10% van de omzet aan Amnesty International.
  • Met de Santa Hotchocspoon maak je de lekkerste kerst-chocolademelk. Het allerleukste presentje voor de Kerst. De gezellige Santa Hotchocspoon is gemaakt van ambachtelijke melkchocolade met de lekkerste ingredienten.
  • Een prachtige mok met de tekst ‘Je bent goud waard’.
  • Verpakt in een luxe en sfeervolle cadeaudoos.

54,95