Moviebox 'Winter Wonderland'

Uitverkocht

Beleef een unieke bioscoop-ervaring met deze cadeaubox gevuld met duurzame lekkernijen. En dat allemaal lekker thuis. Dit pakket bevat de volgende producten:

– De beste en de nieuwste films. Een Filmvoucher ter waarde van 1 Pathé Thuis film (€5,99) inwisselbaar bij Pathe Thuis. Wekelijks worden er nieuwe films toegevoegd.
– Fleecedeken “geniet” – antraciet 125 x 150 cm grijs. Wat is nu fijner om ’s avonds op de bank, onder een zachte fleece-deken, een spannende film te kijken. Deze grijskleurige fleece-deken past overal en de gangbare maat zorgt voor optimaal cocooning. Leuk als kado, want op de banderol staat de tekst “geniet”, de beste boodschap die je kan doorgeven! 100% Polyester.
– Bio tortilla chips nacho heeft een heerlijke smaak en een krokante bite in de smaak cheese(75 gr).
– Pop it! De duurzame popcorn is lekker voor bij de film. Met een heerlijke combinatie van zoet en zout, is het extra leuk om te geven.
-Hotchocspoon Mr. Snowman. De gezellige snowman hotchocspoon is gemaakt van ambachtelijke chocolade.Roer de lepel met chocolade door warme melk en geniet van de aller lekkerste chocolademelk!
-Hoeksche Chips zeezout. De chips met zeezout is vrij van kunstmatige kleur- geur en smaakstoffen. Niets dan aardappel, zonnebloemolie en zeezout maken de chips puur natuurlijke Hoeksche chips!
– Mok ‘Hello Winter’ om je heerlijke chocolademelk of iets anders uit te drinken.
– Blikje Nieuwjaarswensen. In samenwerking met Amnesty International heeft My Flame Lifestyle deze mooie kaarsen ontworpen. Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Deze kaars heeft de geur Winter Glow en brandt ca. 20 uur. Afmetingen: 60 x 40 mm. Steun het goede doel met deze kaars! My Flame Lifestyle doneert 10% van de omzet aan Amnesty International.
– Verpakt in een mooi versierde cadeaudoos.

44,95