Kerstpakket ‘Santa’s Favourite’

Coming soon

Uitverkocht

Dit kerstpakket straalt vrolijkheid en gezelligheid uit en bevat luxe producten om iemand flink in het zonnetje te zetten tijdens de feestdagen.

Dit pakket bevat de volgende producten:

  • 4 x Bloomingville cups. Met deze set van 4 kleine Karine kopjes met elk hun prachtige tinten is het mogelijk om de beker te kiezen die het beste bij jouw stijl past.
  • Kerstboom Pyramide Rice, Crisps Groen en Rood Red Stars. Heerlijke crispy rijst omhuld met de lekkerste chocolade.
  • Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Deze kaars heeft de geur Winter Glow en brandt ca. 25 uur. Een comfortabele geur voor in de winter met dennennaalden als boventoon, gevolgd door warmere noten van bergamot, wierrook en sandelhout. Dit is een heerlijke geur om mee op de bank te kruipen met een kop chocolademelk.
  • Speciaal voor de feestdagen een gevarieerd en origineel aanbod van theecadeautjes. Heerlijke warme, winterse smaken in de vorm van leuke kerstfiguurtjes. De kerstfiguurtjes kunnen ook worden opgehangen in de kerstboom, hoe leuk is dat!
  • Verpakt in een luxe cadeaudoos.

Al onze producten kunnen al via het offerteformulier besteld/aangevraagd worden. Vanaf 1 november zijn de producten ook via onze webshop te bestellen. De producten kunnen vanaf eind november bezorgd worden.
47,95