De fotopuzzel: een cadeau in duizend stukjes

Puzzelfanaten opgelet! Je maakt de mensen om je heen nu ook blij met een gepersonaliseerde fotopuzzel. Perfect voor die fanatieke puzzelaars in jouw omgeving. Laat een puzzel maken van foto om jouw dierbaren een unieke puzzelervaring te geven. Langzaam maar zeker zetten ze het cadeau in elkaar en zien ze wat voor mooie puzzel jij voor ze hebt ontworpen. Bij FOR YOU GIFTS ontwerp je nu je eigen fotopuzzels voor speciale momenten.

Perfect voor ieder moment

Sommige momenten wil je het liefste vereeuwigen. Waarom zou je dat op een simpele foto doen wanneer het ook op een puzzel kan? Geef de mensen om je heen een mooie herinnering aan speciale dagen én een paar uur puzzelplezier tegelijk. Wat dacht je van een puzzel van een verlovingsfoto voor een gelukkig bruidspaar? Of de eerste babyfoto afgedrukt op een leuke puzzel, perfect als kraamcadeau. Ook voor jubilea zijn fotopuzzels de perfecte keuze. Maak je partner bijvoorbeeld eens blij met een puzzel met foto van jullie eerste date. Dat is weer eens wat anders dan chocolade.

De grootte van onze fotopuzzels

Wanneer de ontvanger van jouw cadeau van uitdagingen houdt, is een fotopuzzel 1000 stukjes natuurlijk de beste keuze. Wil je liever een kleinere puzzel cadeau doen, bijvoorbeeld als cadeau voor een kind? Dan zijn 100 stukjes vaak al genoeg om de kleine bezig te houden. Bij FOR YOU GIFTS personaliseer je de puzzel helemaal naar jouw wensen, dus alles is mogelijk!

Een persoonlijk cadeau van FOR YOU GIFTS

Het leukste aan een puzzel met eigen foto? Het is niet alleen een leuke activiteit, maar ook een mooie manier om herinneringen met dierbaren te delen. Bij FOR YOU GIFTS kun je ieder cadeau persoonlijk maken, bijvoorbeeld met een mooie fotokaart erbij. Zo voeg je meteen een persoonlijke boodschap bij de puzzel met foto. Dat maakt jouw cadeau onvergetelijk!

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9978 reviews.