Fruitmand bezorgen of bestellen

Wil je een fruitmand bezorgen laten bij een familielid, collega, vriend of vriendin? Daar kan FOR YOU GIFTS je mee helpen. Via onze site kun je snel en eenvoudig een fruitmand bestellen. Bovendien kun je de fruitmand helemaal naar de wens van de ontvanger inrichten. We bezorgen door heel Nederland scherp geprijsde fruitmanden met vers fruit van alleen de hoogste kwaliteit. Zo weet je zeker dat jouw gezonde cadeau bij de ontvanger in de smaak gaat vallen.

Kies de perfecte fruitmand bij elke gelegenheid

Een zieke collega beterschap wensen, iemand feliciteren met een verjaardag, een bruiloft, een nieuw huis of een nieuwe baan: het zijn allemaal gelegenheden waarvoor een fruitmand een goed cadeau is. Bij FOR YOU GIFTS is een fruitmand bestellen die helemaal naar de wens van de ontvanger is niet moeilijk. Je kunt kiezen uit verschillende soorten fruit, maar ook uit verschillende verpakkingen waar het fruit in zit. Een rijk gevulde fruitschaal van duurzaam bamboehout is populair, maar veel mensen vinden een fruitkist ook mooi. De houten kisten waar het fruit in zitten worden op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. Ook een kartonnen fruitdoos is een optie.

Onze webshop biedt een ruim en gevarieerd assortiment aan fruitmanden met verschillende soorten vers fruit. Zijn die opties allemaal net niet helemaal naar jouw wens? Dan kun je bij ons ook je fruitmand zelf samenstellen. Je kiest het materiaal van de fruitmand, de soorten fruit die erin gaan en de eventuele extra’s die erbij zitten. We kunnen namelijk ook verse thee, vruchtensap, honing, noten en chocolade in de fruitmand doen. Verder kun je een persoonlijk bericht op een kaart bij de fruitmand achterlaten. We bieden verschillende mooie kaartontwerpen aan, maar je kunt ook heel eenvoudig een eigen ontwerp uploaden.

Wanneer wordt de fruitmand bezorgd?

We kunnen binnen korte tijd een fruitmand bezorgen bij je collega, familielid, vriend of vriendin. Ook als je op zeer korte termijn een fruitgeschenk nodig hebt, kun je dus op FOR YOU GIFTS vertrouwen. Als je een fruitmand bestelt, kun je zelf aangeven op welke dag en in welk tijdvak het fruit bij de ontvanger geleverd moet worden. Voer je niets in, dan bezorgen we de fruitmand die je bestelt binnen Nederland de volgende werkdag al. Voor bestellingen die ’s ochtends voor 11:00 uur bij ons binnen zijn vindt de aflevering zelfs dezelfde dag al plaats.

Een uitzondering hierop is de vrijdag. Rond je jouw bestelling op vrijdag voor 16:00 af, dan wordt de fruitmand op zaterdag bezorgd. Alle bestellingen die daarna nog binnenkomen, worden op maandag bezorgd. In de ochtend en de middag bezorgt GLS de fruitmanden. Het tijdvak daarvoor is tussen 9:00 uur en 17:00 uur, al kan het door onvoorziene omstandigheden voorkomen dat het fruitpakket iets later komt. De avondbezorgingen worden door Trunkrs gedaan. Zij bezorgen tussen 17:00 uur en 22:00 uur. Daarnaast kunnen we onze fruitmanden bezorgen in België en Duitsland. In België wordt je fruitmand 1 à 2 werkdagen later bezorgd, in Duitsland 2 à 3 werkdagen.

De kwaliteitsgarantie van onze fruitmanden

Bij FOR YOU GIFTS weten we wat fruit van de beste kwaliteit is. We hebben al meer dan tien jaar ervaring in de AGF-sector (aardappelen, groente en fruit). Fruit kent voor ons geen geheimen meer. Hierdoor weten we precies wat de beste en gezondste seizoensproducten zijn. Daarom mag jij ervan uitgaan dat de fruitmand die je bestelt alleen vers fruit van absolute topkwaliteit bevat. Al het fruit in onze fruitmanden is fruit uit klasse A. Dat betekent dat het fruit in dat seizoen de laagste milieubelasting oplevert. Of je nu kiest voor handfruit of voor exotisch fruit, onze fruitmanden zijn altijd een verantwoorde keuze.

Verder kun je er bij FOR YOU GIFTS van uitgaan dat al het fruit in onze fruitpakketten op een duurzame manier wordt aangeboden. Dat geldt niet alleen voor het fruit, maar zeker ook voor de verpakking. Onze fruitschalen zijn van duurzaam bamboehout, waardoor je ze zelfs kunt gebruiken als al het fruit op is. Bovendien zijn onze fruitkisten en fruitboxen gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en karton. We voegen uitsluitend eerlijke producten aan onze fruitmanden toe. Zelfs de bezorging verloopt bij ons zo duurzaam mogelijk. Daarvoor zijn we speciaal met GLS gaan samenwerken. Zij vinden duurzaamheid net zo belangrijk als wij.

Online een fruitmand bestellen om te bezorgen

Bij FOR YOU GIFTS vind je een groot aanbod aan fruitmanden voor verschillende gelegenheden. En die kunnen we overal in Nederland bezorgen. Bij iemand die je wilt feliciteren of succes wilt wensen, maar ook op een werkplek waar verschillende mensen een gezonde snack uit de fruitschaal, fruitkist of fruitbox kunnen pakken. Welke fruitmand je ook koopt, je kunt er bij ons van uitgaan dat je het beste fruit voor een aantrekkelijke prijs ontvangt. Bovendien zorgen we ervoor dat de fruitgeschenken mooi ingepakt en versierd worden. Een fruitmand van FOR YOU GIFTS is dus echt een cadeau waar je naar kunt uitkijken.

Naast ons vaste assortiment is het mogelijk om speciale wensen aan ons door te geven. Zo kunnen we een heerlijke fruitmand bezorgen die volledig is afgestemd op jouw aanvraag. Wil je bijvoorbeeld een fruitmand waar alleen appels in zitten? Of een bepaalde combinatie van vruchten? Of wil je het logo van je bedrijf op een fruitkistje laten branden om er een echt bijzonder relatiegeschenk van te maken? Neem contact op met onze klantenservice of vul ons offerteformulier in. We denken graag met je mee, zodat we samen tot de beste oplossing voor jouw wensen en jouw budget komen.

fruitmand laten bezorgen
De waardering van www.foryougifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 5766 reviews.