Fruitdoosjes

Ben je op zoek naar een gezond cadeau? Laat dan een fruitdoosje bezorgen. Deze fruitmanden bevatten minimaal 12 stuks vers fruit. In grote fruitdozen vind je zelfs minimaal 18 stuks fruit. Hiervoor gebruiken we natuurlijk alleen fruit van topkwaliteit, zodat je een smakelijk en vooral ook gezond cadeau kunt geven. Eventueel kun je het cadeau nog specialer maken door verse thee, fruitsap, chocolade, honing, snoep of noten aan het pakket toe te voegen. Een bijzonder fruitcadeau is gegarandeerd!

Een fruitdoosje is een fantastisch cadeau

Wil je een collega, vriend, vriendin of familielid feliciteren? Of ken je iemand die ziek is en wil je die beterschap wensen? Een fruitmand bezorgen is dan een fantastisch cadeau. Veel mensen kiezen voor de extra zekerheid van een fruitdoosje. Fruitdoosjes hebben namelijk deksels die dicht kunnen, waardoor je zeker weet dat het fruit zonder bruine plekken of andere beschadigingen bij de ontvanger aankomt. Daarnaast is het eenvoudig om een fruitdoosje feestelijk in te pakken en te versieren. Zo maken we een doos met fruit tot een prachtig fruitcadeau dat zonder twijfel een glimlach op het gezicht van de ontvanger gaat toveren.

We halen ons heerlijke fruit uit de natuur en daarom vinden we het bij FOR YOU GIFTS ook belangrijk om daar iets voor terug te doen. Zo zijn de verpakkingen van al onze fruitdoosjes gemaakt van FSC-gecertificeerd karton. Dat houdt in dat de bomen die gekapt zijn om dit karton te maken uit een bos komen waar strikte eisen zijn voor verantwoord en duurzaam bosbeheer. Als je een fruitmand versturen wilt, maar je druk maakt om het milieu, kun je dus met een gerust hart een fruitpakket bij ons bestellen. Ook onze fruitkisten en fruitschalen zijn gemaakt van duurzame materialen.

Voor de bezorging houden we eveneens rekening met de natuur. We zijn hiervoor speciaal met GLS gaan samenwerken. Hun werkwijze is gericht op brandstofbesparende oplossingen en daarom een uitstekende optie om onze fruitmanden bij jouw vriend, collega of familielid te bezorgen.

Laat een fruitdoosje bezorgen

Kies zelf wanneer je de fruitmand wilt laten bezorgen. Als je op een werkdag ’s ochtends je bestelling voor 11:00 uur plaatst, kan je bestelling dezelfde dag nog bezorgd worden. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 uur geplaatst worden, worden de volgende dag al bezorgd. Natuurlijk kun je ook een ander bezorgmoment kiezen dat beter bij de gelegenheid past. Door tijdens het bestellen duidelijk aan te geven wanneer de bezorging moet plaatsvinden, kunnen we blijven garanderen dat het fruit vers en smakelijk is als we het bij de ontvanger brengen.

Wil je jouw fruitdoosje extra persoonlijk maken? Dan kun je ook je fruitmand zelf samenstellen. Je kunt dan je fruitmand helemaal naar je eigen smaak inrichten – of die van de ontvanger natuurlijk. Ook kun je een persoonlijke boodschap aan je fruitgeschenk toevoegen.

De waardering van www.foryougifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 7448 reviews.