Fruitpakketten

Fruitpakketten zijn er in alle soorten en maten. Een mooie bamboe fruitschaal, een stevig houten fruitkistje of een kartonnen fruitdoosje; hoe je fruitmand er ook uitziet, er zit altijd vers fruit van de beste kwaliteit in. Bovendien zorgen wij ervoor dat alle fruitpakketten zonder extra kosten luxe ingepakt en versierd worden. Zo wordt je felicitatie, beterschapswens of succeswens echt leuk om te ontvangen. En omdat we onze online catalogus en bestelmenu zo eenvoudig mogelijk hebben gemaakt, was een fruitmand laten bezorgen nog nooit zo makkelijk!

Voor iedereen het juiste fruitpakket

Een fruitpakket kan verschillende functies hebben. Je kunt een fruitmand naar een zieke sturen om hem beterschap te wensen, je kunt iemand feliciteren met een verjaardag, huwelijk of jubileum, maar je kunt een fruitpakket ook op kantoor neerzetten zodat iedereen die dat wil een gezond tussendoortje kan pakken. Verschillende gelegenheden vragen om verschillende soorten pakketten, maar het belangrijkste is altijd hetzelfde: er moet vers fruit van goede kwaliteit in zitten. Dat biedt een fruitmand van FOR YOU GIFTS gegarandeerd. En welke verpakking je ook kiest voor je fruitpakket: wij zorgen dat het pakket er feestelijk uitziet.

Het mooie aan een fruitpakket is dat je hem helemaal naar de wensen van de ontvanger kunt laten maken. Vers fruit zit er altijd in, maar je kunt ook verschillende lekkere extra’s aan je fruitbox toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld verse thee, honing, noten, fruitsap of chocolade in de fruitmand stoppen om het extra feestelijk voor de ontvanger te maken. Verder kun je een kaart met een persoonlijke boodschap bij de fruitbox doen. Zo’n persoonlijk tintje maakt het fruitpakket nog leuker om te krijgen!

Fruitpakketten online bestellen

Je fruitbox, fruitkist of fruitmand laten bezorgen gaat het makkelijkst door hem online te bestellen. Dan hoef je geen rekening te houden met openingstijden en kun je wanneer het je maar uitkomt het ideale fruitpakket voor je felicitatie, beterschapswens of succeswens uitzoeken. We bieden een ruim assortiment aan fruitsoorten, extra lekkers voor bij het pakket en mooie, duurzame materialen. Het perfecte pakket voor de gelegenheid zit er dus hoe dan ook bij. Met de verschillende personalisatiemogelijkheden die we bieden maak je desgewenst een uniek pakket dat ongetwijfeld in de smaak gaat vallen bij de ontvanger.

Verder gaat een fruitmand bezorgen snel en eenvoudig als je het online regelt. Bestellingen die we voor 11:00 uur ontvangen hebben worden zelfs dezelfde dag nog bezorgd. Als je de bestelling later afrondt, wordt hij de eerstvolgende werkdag geleverd. Eventueel kun je bij het afronden van je bestelling ook een andere datum opgeven. Wij zorgen er dan voor dat er op die datum vers fruit bij de ontvanger afgeleverd wordt. Profiteer vandaag nog van het gemak van online fruitmanden kopen. Voor terugkerende klanten hebben we een mooie spaaractie.

De waardering van www.foryougifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 7439 reviews.