Exotisch fruit

Exotisch fruit spreekt tot de verbeelding. Verrassende smaken, prachtige kleuren en lekkere extraatjes: een fruitmand met exotisch fruit van FOR YOU GIFTS is een cadeau waar iedereen naar uitkijkt. Tussen het verse fruit in deze fruitpakketten vind je afhankelijk van het seizoen ananas, avocado’s, mango’s, passievruchten en kiwi’s. Zo geef je iemand een fruitgeschenk dat niet alleen gezond, maar ook nog eens heel speciaal is. Perfect om aan iemand te geven, maar natuurlijk ook een mooie manier om zelf nieuwe vruchten te ontdekken.

Een bijzonder, exotisch fruitcadeau

Wil je iemand feliciteren met een verjaardag, bruiloft, een nieuwe baan of een nieuw huis? Of wil je een zieke collega beterschap wensen? Dan is een fruitmand bezorgen met versfruit een uitstekend idee. Vers fruit is een cadeau waar eigenlijk iedereen wel wat aan heeft. Een fruitschaal, fruitkist of fruitdoosje met handfruit is daarbij een populaire keuze, omdat daar fruitsoorten in zitten die hier vaak gegeten worden. Maar als je iemand écht wilt verrassen met lekker fruit, is een fruitmand met exotisch fruit de allerbeste keuze. Daarmee geef je een bijzonder fruitcadeau dat een exotische sfeer naar het huis van de ontvanger brengt.

Exotische vruchten hoeven niet per se fruit te zijn dat we niet kennen. Sinaasappels en citroenen zijn inmiddels al zo normaal in ons land dat je er misschien niet meteen aan denkt dat ze eigenlijk uit Zuid-Europa en Zuid-Amerika komen. Wel is een exotisch fruitpakket een heerlijke manier om fruit te ontdekken dat de ontvanger anders misschien niet zou proberen. Exotisch fruit is vaak wat zoeter dan inheemse vruchten, omdat ze meer zonuren meemaken. De kans dat een exotische fruitmand bij je collega, familielid, vriend of vriendin in de smaak gaat vallen is dus groot!

Fruitmand met exotisch fruit online bestellen

Ben je op zoek naar een fruitmand met exotisch fruit om iemand succes te wensen of te feliciteren? Bij FOR YOU GIFTS kun je erop rekenen dat alleen het lekkerste, meest verse exotische fruit in de fruitschaal, fruitkist of fruitbox zit. Eventueel kun je ook nog andere smakelijke producten bij het fruitgeschenk doen, zoals honing, vruchtensap, thee, chocolade of noten. We pakken het geheel mooi in. Zo wordt het lekker, gezond en ook nog eens erg mooi. Voor een persoonlijk tintje kun je een kaart met een eigen boodschap bij het fruitcadeau doen.

Lang hoeft de ontvanger niet op zijn of haar fruitmand te wachten. Tenzij je bij het afronden van een bestelling een andere datum doorgeeft, is de fruitmand er de volgende werkdag al. Alle bestellingen die voor 11:00 uur binnen zijn worden dezelfde dag vanaf 17:00 uur al bezorgd. Dat alles gebeurt zo duurzaam mogelijk. Laat je ons vaker fruitmanden bezorgen? Dan profiteer je van interessante kortingen via ons spaarpuntensysteem.

De waardering van www.foryougifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 8059 reviews.