Fruitkisten

Met een fruitkist geef je iemand een gezond, smakelijk cadeau op een stijlvolle manier. De houten kistjes hebben een ambachtelijke uitstraling en ze zijn gevuld met heerlijk vers fruit. We pakken al onze fruitmanden zonder extra kosten luxe in en we versieren ze, zodat het fruitpakket voor de ontvanger een feestje is om open te maken. Een fruitkistje is altijd bijzonder.

Fruitkisten voor alle gelegenheden

Fruitkistjes zijn geschikt voor bijna alle gelegenheden. Veel mensen denken aan fruitmanden als ze een zieke kennis beterschap willen wensen, maar een fruitkistje is ook een perfect cadeau als je een collega succes wilt wensen met zijn nieuwe baan of een familielid wilt feliciteren met zijn verjaardag. Een fruitgeschenk is dan ook een cadeau waar iedereen iets aan heeft. Het laat zien dat je iemand een goede gezondheid en een smakelijk tussendoortje gunt. Bij FOR YOU GIFTS vind je alleen fruitkisten, fruitmanden, fruitschalen en fruitdoosjes met fruit van topkwaliteit tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo zijn onze fruitpakketten goed voor de gever én voor de ontvanger.

Wie het extra feestelijk en persoonlijk wil aanpakken kan zelf een fruitmand samenstellen. Dan bepaal je zelf welk fruit er in de kistjes komt en kun je ook nog eens leuke extra’s toevoegen. Hierbij kun je denken aan verse thee, honing, vruchtensap, noten, chocolade of ander snoep. Zo kun je het fruitcadeau helemaal naar de voorkeuren van de ontvanger aanpassen. Aan een zelf samengestelde fruitmand kun je ook een kaart toevoegen. We hebben verschillende leuke ontwerpen in de aanbieding, maar je kunt ook een eigen ontwerp gebruiken. Een persoonlijke touch aan je fruitkist geven is dus niet moeilijk!

Een fruitkistje is duurzaam en zorgzaam

Fruit heeft de natuur nodig om te kunnen groeien. Daarom besteden we bij FOR YOU GIFTS uitgebreid aandacht aan de duurzaamheid van onze fruitkisten. Het hout waarvan de kisten gemaakt zijn is FSC-gecertificeerd. Dat houdt in dat ze uit een gebied komen dat voldoet aan strenge eisen op het gebied van duurzaam bosbeheer. Bovendien zijn worden de kisten gemaakt op de sociale werkplaats van het Leger des Heils, waarmee we mensen die minder kansen op de arbeidsmarkt hebben aan het werk helpen. Een fruitkistje is dus een cadeau dat zowel duurzaam als zorgzaam is.

Online een fruitkist bestellen

De bezorging van je bestelling moet van ons ook zo duurzaam mogelijk verlopen. Toch gaat dat niet ten koste van de snelheid. Koop je je fruitkist voor 11:00 uur, dan kunnen we dezelfde dag nog je fruitkist of fruitmand bezorgen. Rond je de bestelling op werkdagen voor 23:59 uur af, dan wordt je fruitkist de volgende dag bezorgd. Zo kan je vriend, vriendin, collega of familielid dus snel van zijn fruit genieten. Natuurlijk is het ook mogelijk om je fruitgeschenk op een ander moment te bezorgen.

Wil je het logo van je bedrijf op het fruitkistje laten branden? Vul ons offerteformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10460 reviews.