Fruitmand Meloen

5.0 (1 review)

Uitverkocht

Geef iemand deze mooie bamboeschaal gevuld met vers fruit van hoogwaardig kwaliteit en een sinaasappelsap cadeau! Dit is dé ultieme verrassing voor de gezonde snoeper.

Deze fruitschaal van bamboe ziet er niet alleen mooi uit, ook kan de ontvanger er heerlijk lang van smullen! In de schaal zit een meloen en 10 stuks handfruit van het seizoen. De schaal wordt pas gevuld op de dag van levering. Hierdoor is het fruit nog vers als het bij de ontvanger arriveert!

Vandaag de fruitmand bestellen, maar hem pas in de verdere toekomst laten leveren? Geen probleem! De bezorgdatum kies je zelf. Of dat nu morgen, over een week of pas over een maand is.

Inclusief:
– Alle producten in de winkelmand worden samengevoegd en niet afzonderlijk van elkaar verzonden. Je betaalt voor alles dan ook maar één keer verzendkosten.
*uitgezonderd verse bloemen.
21,99
In dit pakket zitten de volgende producten...

Handfruit 10 stuks + Meloen

Puur Sinaasappelsap

Lege bamboeschaal

Reviews (1)

Algemene beoordeling

5.0 (1 review)
Sunitha Maertens | 13 mei 2023

De fruitmand komt mooi verpakt in een doos en in een mooie schaal met verschillende soorten fruit en een lekker drankje. Spijtig dat het er geen twee drankjes waren. Maar eigenlijk is dit toch een mooi cadeau. Het fruit en het drankje was ook heel lekker.