Fruitschalen

Wil je iemand met wie je jaren gewerkt hebt succes wensen met zijn nieuwe baan? Is er een verjaardag of bruiloft in de familie? Ga je naar een housewarming? Eigenlijk is een goed gevulde fruitschaal voor iedere gelegenheid een goed cadeau. Traditioneel gezien denken mensen bij een gezonde fruitmand vooral aan een beterschapscadeau. Er zitten volop gezonde etenswaren in die de zieke kan gebruiken om aan te sterken.  

Fruitschaal versturen als fruitgeschenk 

Wat een fruitmand van FOR YOU GIFTS misschien nog wel het beste fruitgeschenk maakt is dat we het verse fruit in een bamboe schaal leveren. De ontvanger hoeft dus niet zelf op zoek naar een schaal of kom om het fruit in te doen, want daar zit het al in als hij of zij de fruitschaal uitpakt. Als het fruit op is, kun je de schaal gewoon gebruiken om ander fruit in te doen. Je hoeft een fruitschaal niet per se cadeau te doen. Je kunt hem bijvoorbeeld ook bestellen om op kantoor neer te zetten, zodat je collega’s af en toe een gezonde snack kunnen pakken. 

Fruitschaal versturen met persoonlijke touch 

Als je zelf een fruitschaal samenstelt is het enige wat van tevoren vaststaat de schaal waarin het fruit geleverd wordt. Je bepaalt zelf de inhoud van de schaal. Zo maak je een fruitschaal versturen extra persoonlijk. Als je een kaart bij je fruitschaal doet, kun je kiezen of je een standaard kaartje kiest of een eigen ontwerp verstuurd. Je felicitatie, succeswens of beterschapswens wordt op die manier nog veel persoonlijker.  

De voordelen van een fruitschaal laten bezorgen 

Vind fruitkisten, fruitdoosjes en fruitschalen. Wat al deze fruitpakketten gemeen hebben is dat ze vers fruit van uitstekende kwaliteit tegen een verrassend scherpe prijs bevatten. Je kunt een fruitschaal laten bezorgen met een lekkere, gezonde inhoud en deze vervolgens zo feestelijk mogelijk maken voor de ontvanger.  

Fruitschaal bestellen: een duurzame keuze 

Een fruitschaal bestellen bij FOR YOU GIFTS is een duurzame keuze. Het bamboehout waar de fruitschalen van gemaakt zijn is duurzaam materiaal. Bamboe groeit snel en hoeft niet steeds opnieuw aangeplant te worden. Maar ook voor houten kistjes en kartonnen dozen gaan we op zoek naar de mooiste en meest duurzame oplossing.  

Fruitschaal bezorgen met FOR YOU GIFTS 

Appels, sinaasappels, peren of exotisch fruit: wat je wensen ook zijn, bij FOR YOU GIFTS kun je terecht voor een fruitmand met het beste fruit. Onze fruitschalen bevatten minimaal 20 stuks fruit en zijn aan te vullen met andere lekkere producten, zoals thee, chocolade, vruchtensap, honing of noten. Wil je dus een fruitschaal bezorgen? Voor iedereen is er een lekker fruitpakket te vinden. 

De flexibiliteit die je hebt bij het samenstellen van je fruitschaal, heb je ook bij wanneer je fruitschaal bezorgd wordt. Jouw cadeaupakket kan snel geleverd worden. Bekijk de mogelijkheden. Nog vragen of heb je advies nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder. Je kunt ook het offerteformulier invullen als je een fruitgeschenk op maat wilt. 

 

De waardering van www.foryougifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 8055 reviews.