Healthy pakketten

Onze healthy pakketten zijn meer dan alleen een fruitmand. Het zijn pakketten vol duurzame producten waar de ontvanger verantwoord en gezond van kan genieten. In deze cadeauboxen kun je vers fruit vinden, maar ook vruchtensap, honing, noten, verse thee en zelfs kookboeken vol bijzondere recepten waar de ontvanger zelf mee aan de slag kan. Alle healthy pakketten zitten in een luxe cadeaudoos, waardoor ze ook echt leuk om te geven zijn.

Wat is een healthy pakket precies?

Als je vindt dat fruit alleen niet genoeg is om iemand te bedanken, succes te wensen of te feliciteren, dan is een healthy pakket een goede oplossing. Je kunt onze fruitmanden, fruitkisten en fruitboxen aanvullen met bepaalde producten die je ook in onze healthy pakketten vindt, maar je vindt in deze pakketten ook unieke etenswaren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan ambachtelijke chips met zeezout of zwarte peper, duurzame popcorn en olijfolie. Onze healthy pakketten zijn erop gericht dat degene aan wie je ze geeft zorgeloos en verantwoord kan genieten van alle smakelijke producten die erin zitten.

Verder helpen de thema’s van onze healthy pakketten je om een gepast cadeau te vinden bij de gelegenheid.  Voor sommige feestdagen hebben we ook een speciaal healthy pakket. Maar je kunt natuurlijk ook een normaal healthy pakket sturen. Die kun je eventueel personaliseren en op de gelegenheid aanpassen door er een kaart met een persoonlijk bericht bij te doen. Zo is er voor elke gelegenheid een healthy pakket.

Healthy pakket online bestellen

Een fruitmand versturen is een beproefd recept als iemand een steuntje in de rug nodig heeft. Ook voor een felicitatie is het een uitstekend cadeau. Maar het kan zijn dat je iets wilt laten bezorgen wat net wat specialer is. Dan is een healthy pakket een goede keuze. We kunnen er bovendien voor zorgen dat de ontvanger het cadeaupakket snel in huis heeft. De meeste van de bestellingen die op werkdagen aan ons doorgegeven worden, zijn een dag later al bezorgd. Ben je voor 11:00 uur klaar met bestellen, dan kunnen we het healthy pakket al vanaf 17:00 uur op dezelfde dag met de bezorger meegeven!

Zijn onze healthy pakketten net niet helemaal wat je zoekt? Dan kun je bij FOR YOU GIFTS ook je eigen fruitmand zelf samenstellen. Kies het fruit dat in de fruitschaal, kist of doos moet, maak een keuze uit de smaakvolle extra’s en personaliseer het geheel met een eigen wenskaart. Wij zullen het fruitpakket mooi inpakken, zodat de ontvanger een fruitgeschenk om nooit te vergeten krijgt.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10456 reviews.