Top 3 meest verkocht

Geeft alle 4 resultaten weer Resultaten

Wil je iemand een gezonde fruitmand cadeau doen, maar vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle opties die FOR YOU GIFTS biedt? Onze top 3 meest verkochte producten kan je daarbij helpen. Op deze pagina vind je de drie producten die het meest via onze webshop verkocht worden. Veel klanten voor je hebben al bewezen dat deze fruitgeschenken in de smaak vallen bij de ontvangers. Je kunt je er dus geen buil aan vallen. En als klap op de vuurpijl leveren wij ook nog eens het lekkerste verse fruit voor de beste prijs!

Hulp bij het vinden van het beste fruitcadeau

Als je iemand een fruitmand sturen wilt, heb je bij ons verschillende keuzes. In plaats van de ietwat ouderwetse rieten mand versturen wij het fruit in een mooie bamboe fruitschaal die te hergebruiken is, in een houten fruitkistje dat op de sociale werkplaats van het Leger des Heils gemaakt wordt of in een doos van FSC-gecertificeerd karton. En dan heb je ook nog eens de keuze uit verschillende soorten fruit en andere lekkere etenswaren om in het pakket te doen. We kunnen het ons voorstellen dat het dan moeilijk kiezen wordt. In feite helpen onze klanten jou via onze best verkochte producten aan het juiste fruitcadeau!

Je fruitcadeau wordt snel bezorgd

Moet de ontvanger het fruitcadeau zo snel mogelijk in huis hebben? Bestellingen die voor 11:00 uur bij ons binnen zijn, worden dezelfde dag nog bezorgd. De rest wordt de volgende werkdag geleverd. Je kunt natuurlijk ook een andere datum met ons afspreken om de fruitmand te bezorgen.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9950 reviews.