Fruitmand zelf samenstellen

Geeft alle 2 resultaten weer Resultaten

Zelf een fruitmand samenstellen gaat bij FOR YOU GIFTS heel eenvoudig. Je kunt bij ons een fruitmand bestellen en de verrassing compleet maken met een persoonlijke touch. Je kunt bijvoorbeeld leuke extra’s of een speciale boodschap toevoegen. Een zelf samengestelde fruitmand is een origineel cadeau dat ook nog eens hartstikke gezond, lekker en duurzaam is. Een beter cadeau bestaat er niet!

Maak je fruitmand een persoonlijk cadeau

Als je iemand een cadeau geeft om ze te feliciteren, succes te wensen of te bedanken, wordt het cadeau nog leuker als je er een persoonlijke draai aan geeft. Zelf een fruitmand samenstellen is daar een perfect voorbeeld van. Je kunt kiezen welke soorten fruit er in het fruitgeschenk moeten komen. Verder kun je een kaart bij het pakket voegen, waarbij je kunt kiezen uit bestaande ontwerpen, maar je kunt ook een eigen ontwerp uploaden. Je kunt naast fruit ook vruchtensap, noten, thee, theeaccessoires, chocolade en snoep aan het pakket toevoegen.

Misschien klinkt het als een hele klus, maar een fruitmand personaliseren gaat snel en gemakkelijk! Omdat we vinden dat iedereen een persoonlijk fruitgeschenk verdient, hebben we het proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Volg simpelweg de volgende stappen:

  1. Kies je fruitkistfruitschaal of fruitdoos.
  2. Kies welk fruit je in het cadeaupakket wilt.
  3. Kies een kaart. Je kunt een ontwerp van FOR YOU GIFTS gebruiken of zelf gemakkelijk een afbeelding uploaden.
  4. Voeg een tekst toe aan de kaart
  5. Kies eventuele extra’s, zoals snoep, chocolade en/of thee
  6. Na het afronden van de bestelling zullen wij je fruitmand bezorgen

Onze fruitmanden zijn duurzaam en zorgzaam

Een fruitmand cadeau geven is het prettigst als je dat met een gerust hart kunt doen. We vinden het bij FOR YOU GIFTS daarom ook heel belangrijk dat onze fruitgeschenken duurzaam zijn. De verpakkingsmaterialen die we gebruiken moeten het milieu zo min mogelijk belasten en komen waar mogelijk bij lokale partners vandaan. Bovendien worden onze fruitkisten in de sociale werkplaats van het Leger des Heils gemaakt, waardoor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt nieuwe kansen krijgen.

Naast duurzaamheid staat ook zorgzaamheid hoog op onze prioriteitenlijst. Het fruit dat in onze fruitmanden, fruitboxen en fruitkistjes zit is altijd voedzaam en gezond. We vinden het namelijk belangrijk dat ons fruit goed smaakt en van topkwaliteit is. Dat zal ongetwijfeld een gezonde glimlach opleveren!

Laat een zelf samengestelde fruitmand bezorgen

Ben je op zoek naar een mooi persoonlijk cadeau om te geven? Laat ons een zelf samengestelde fruitmand bezorgen! Niets is persoonlijker dan een cadeau waar je goed over hebt nagedacht. En niets is lekkerder en gezonder om iemand te feliciteren of succes te wensen dan een fruitmand. Heb je nog vragen over een zelf samengestelde fruitmand bestellen? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen je graag verder.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 9911 reviews.