De Nationale Complimentendag

1 maart is het weer zo ver, de Nationale Complimentendag! De dag dat je iedereen zoveel mogelijk complimenten geeft. Op deze dag vertel je hoeveel je diegene waardeert. Niet alleen het krijgen van een compliment geeft een fijn gevoel, maar ook het geven van een compliment geeft energie. De Nationale Complimentendag is sinds 2003 een jaarlijkse traditie. Het is verzonnen door Hans Poortvliet, de auteur van ‘het grote complimentenboek’. Wij vinden het een mooie dag die we er zeker in houden! 

Maak het persoonlijk

FOR YOU GIFTS staat in het teken van elkaar waarderen. Bij FOR YOU GIFTS toon je dit met de hulp van een lief cadeau. Met een cadeau laat je zien dat je aan iemand denkt. Geen enkele Nationale Complimentendag is compleet zonder een lief cadeau erbij. Bij FOR YOU GIFTS hebben wij een leuk idee bedacht! Laat jouw compliment graveren of bedrukken in een van onze producten. Het compliment staat voor altijd vast en iedere keer dat de ontvanger het product ziet, leest hij het compliment! Hoe leuk is dat?!

Een lief kaartje

Heb jij een uitgebreid compliment omdat je gewoon zo ontzettend blij met iemand bent? Dan is het een goed idee om een cadeau uit te kiezen samen met een kaartje. In dit kaartje brand jij los over hoe erg je de persoon waardeert en schrijf jij een lief compliment. Dit kaartje zal samen met het cadeau bezorgd worden. Op de Complimentendag ontvangt diegene het cadeau en het kaartje. Wij weten zeker dat die persoon het super lief vindt!

Je bent goud waard

‘Je bent goud waard’. Wat is nu een liever compliment dan dit? Met dit compliment vertel je iemand hoeveel hij/zij waard is! Om dit op een leuke manier te vertellen hebben wij cadeauboxen samengesteld. In de cadeauboxen zitten heerlijke producten en een mok waarop staat: je bent goud waard. Dit is de meest leuke originele manier om jouw complimentje te geven! 

Complimenten cadeaus

Die persoon is belangrijk voor je, dus je wilt diegene echt in het zonnetje zetten. Met een lief pakket gaat dit je zeker lukken. De pakketten bevatten allerlei complimenten en heerlijke producten. Hopelijk heb jij genoeg inspiratie om de Nationale Complimentendag onvergetelijk te maken!  

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10258 reviews.