Eid Mubarak! Dit zijn de leukste Offerfeest cadeaus

Eid al-Adha staat weer voor de deur! Synoniemen voor Eid al-Adha zijn het ‘slachtfeest’, het ‘Feest van Ibrahim’ of het ‘Schapenfeest’. Naast het offerfeest is het Suikerfeest een belangrijke feestdag, maar voor veel moslims is het offerfeest de belangrijkste dag van het jaar. Ben je op zoek naar leuke cadeaus en ga je vieren dat deze bijzondere dag is aangebroken? Bij FOR YOU GIFTS hebben we niet alleen leuke Suikerfeest ideeën, maar ook de leukste en mooiste cadeaus voor een speciaal Eid al-Adha.

Offerfeest betekenis en verhaal

Eid al-Adha vindt plaats op de tiende dag van de twaalfde maand van het Islamitisch jaar. Op deze dag wordt de profeet Ibrahim geëerd door een dier ritueel te slachten. Ibrahim was namelijk bereid om zijn zoon te offeren ter ere van Allah. Toen hij geblinddoekt het ritueel uit wilde voeren, wisselde Allah de zoon om voor een ram. Zo werd de toewijding van Ibrahim beloond, wat jaarlijks gevierd wordt tijdens het Offerfeest.

Een smakelijk!

Een tafel vol met overheerlijke gerechten: het is de beste manier om het Offerfeest te vieren. Ga je op bezoek bij familie of wil je je collega’s alvast wat lekkers meegeven? Ontdek dan onze overheerlijke chocolade, van luxe truffels tot rijkelijk gevulde repen. Gezonde noten staan natuurlijk ook perfect op een feestelijke dinertafel. Heerlijk kruidige thee is ook niet te weerstaan en een prachtig cadeau voor je dierbaren.

Decoratie/versiering

Familie en vrienden komen allemaal over de vloer tijdens het Offerfeest. Wil je deze dag nog feestelijker maken? Dan moet je natuurlijk slingers ophangen! Bij ons vind je verschillende versieringen die perfect zijn voor een bijzonder Eid al-Adha. Ontdek bijvoorbeeld onze ballonnen waarmee je je gasten een gezegende dag wenst. Eid Mubarak! 

Een gezegend Offerfeest met FOR YOU GIFTS

Tijdens het Offerfeest wil je samenzijn met dierbaren. Of je nu bij iemand op bezoek gaat of je eigen gasten wilt verwennen met een bijzonder cadeau: bij FOR YOU GIFTS ontdek je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk Eid al-Adha.

Offerfeest
De waardering van www.foryougifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 6045 reviews.