Make & bake

Make & bake is een verzamelnaam voor pakketten waarin de ingrediënten voor iets lekkers zitten. Het enige wat je daar nog mee hoeft te doen is ze op de juiste manier met elkaar mengen en klaarmaken. Omdat de ingrediënten op een leuke manier ingepakt worden, zijn make & bake-pakketten ideale cadeaus om iemand te feliciteren of bedanken. Vaak vind je zoete etenswaren, zoals taart en cake in bijzondere smaken, als make & bake. Bij FOR YOU GIFTS vind je echter ook make & bake-pakketten voor erwtensoep en linzensoep.

Zelfbakpakketten in verschillende vormen

De meeste mensen kennen make & bake als de flessen waarin alle ingrediënten voor een cake zitten. Al voordat de ontvanger heeft geproefd van wat hij of zij uiteindelijk van de ingrediënten moet maken, zijn deze flessen al leuk om te krijgen. Maar ze makken het ook makkelijker om iets lekkers te maken. Soms moet je zelf nog wat toevoegen, zoals ei, boter of melk. Dat is vooral om praktische redenen: dat maakt het makkelijker om de ingrediënten te versturen. Aan de soepen hoef je eigenlijk alleen nog maar water toe te voegen. En eventueel wat zout, want hoeveel is natuurlijk van je smaak afhankelijk.

Niet al onze make & bake-pakketten worden in een fles verstuurd. We hebben ook make & bake-pakketten in de aanbieding in kleine kartonnen verpakkingen. Een groot voordeel hieraan is dat ze door de brievenbus passen. Als je jouw vriend, vriendin, familielid of collega dus wilt verrassen met een bakpakket, kan dat zo ook als ze niet thuis zijn. Je hoeft ze niet voor te bereiden op de komst van hun cadeau, waardoor de verrassing nóg groter is! De groentesoep is een goed alternatief voor een fruitmand als je iemand beterschap wilt wensen. De ontvanger kan zo aansterken zonder er speciaal voor uit bed te hoeven komen.

Make & bake online bestellen

Dankzij de webshop van FOR YOU GIFTS is het tegenwoordig heel eenvoudig om een make & bake-pakket online te bestellen en naar de persoon te versturen die het volgens jou verdient. Met een paar klikken vind je het perfecte zelfbakpakket. Vervolgens kun je een kaart uit ons assortiment selecteren of er zelf een ontwerp voor uploaden. Daar kun je je felicitatie, beterschapswens, succeswens of andere boodschap aan de ontvanger op kwijt. Wij zullen alles wat je bestelt met elkaar bezorgen. Ook als je er bijvoorbeeld een fruitmand, verse thee of chocolade bij bestelt.

We bezorgen je pakket op het moment dat jij uitkiest. Dat kan morgen al zijn als we je bestelling op een werkdag binnenkrijgen. Wil je iemand met spoed een lekker zelfbakpakket sturen? Geef je bestelling dan op werkdagen voor 11:00 uur in de ochtend aan ons door. Je kunt er dan voor kiezen om je cadeau dezelfde dag vanaf 17:00 uur te laten bezorgen.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10178 reviews.