Proeverij Magic Ice Cream

Uitverkocht

Verras iemand met een leuk proeverij Magic Ice Cream. Laat diegene zelf zijn ijs maken met een verassend eindresultaat.

Zo maak je het:

Giet de mix in een kom en voeg toe:

-voor een extra romige textuur:200 ml melk en 200 ml slagroom;

-voor een normale textuur:400 ml melk.

Klop ongeveer 3 minuten met een mixer. Schep of spuit het mengsel in een diepvriesbestendige bak of kom. Koel in de vriezer gedurende ca. 4 uur. Maak het ijs af met een toef slagroom of met kleurrijke decoraties.

17,95
In dit pakket zitten de volgende producten...

Magic Ice - Aardbei

Voor de heerlijke zomerdagen is een lekker ijsje niet te ontbreken! Wie verdient volgens jou een ijsje? Je maakt nu gemakkelijk zelf een ijsje! Met aardbei smaak maak je iedereen blij mee en het enige wat je hoeft te doen is melk toevoegen! Voor een extra romige textuur kan je er ook slagroom aan toevoegen. Klop ongeveer 3 minuten met een mixer. Schep of spuit het mengsel in een diepvriesbestendige bak of kom. Koel in de vriezer gedurende ca. 4 uur. Maak het ijs af met een toef slagroom of met kleurrijke decoraties.

Kan mogelijk sporen bevatten van glutenbevattende granen, noten, pinda's, ei, soja en sesamzaad.

Ingrediënten: suiker, glucosestroop, niet gehydrogeneerde plantaardige olie (kokosolie), dextrose, 1% gedehydrateerd aardbeienpoeder, magere MELKpoeder, MELKeiwit, gemodificeerd zetmeel, maïszetmeel, emulgator: E472a, E471, aroma's, stabilisator: E340ii, verdikkingsmiddel: E415, E466, kleurstof: E120, E163, zuurteregelaar: E330.

Uitverkocht

Magic Ice - Vanille

Voor de heerlijke zomerdagen is een lekker ijsje niet te ontbreken! Wie verdient volgens jou een ijsje? Je maakt nu gemakkelijk zelf een ijsje! Met vanille smaak maak je iedereen blij mee en het enige wat je hoeft te doen is melk toevoegen! Voor een extra romige textuur kan je er ook slagroom aan toevoegen. Klop ongeveer 3 minuten met een mixer. Schep of spuit het mengsel in een diepvriesbestendige bak of kom. Koel in de vriezer gedurende ca. 4 uur. Maak het ijs af met een toef slagroom of met kleurrijke decoraties.

Kan mogelijk sporen bevatten van glutenbevattende granen, noten, pinda's, ei, soja en sesamzaad.

Ingrediënten: glucosestroop, suiker, niet gehydrogeneerde plantaardige olie (kokosolie), dextrose, magere MELKpoeder, gemodificeerd zetmeel, MELKeiwit, maïszetmeel, emulgator: E472a, E471, aroma, stabilisator: E340ii, verdikkingsmiddel: E415, E466.

Uitverkocht

Magic Ice - Chocolade

Voor de heerlijke zomerdagen is een lekker ijsje niet te ontbreken! Wie verdient volgens jou een ijsje? Je maakt nu gemakkelijk zelf een ijsje! Een heerlijke smaak voor de echte chocoladeliefhebbers en het enige wat je hoeft te doen is melk toevoegen! Voor een extra romige textuur kan je er ook slagroom aan toevoegen. Klop ongeveer 3 minuten met een mixer. Schep of spuit het mengsel in een diepvriesbestendige bak of kom. Koel in de vriezer gedurende ca. 4 uur. Maak het ijs af met een toef slagroom of met kleurrijke decoraties.

Kan mogelijk sporen bevatten van glutenbevattende granen, noten, pinda's, ei en sesamzaad.

Ingrediënten: suiker, glucosestroop, niet gehydrogeneerde plantaardige olie (kokosolie), dextrose, 9% cacao, magere MELKpoeder, gemodificeerd zetmeel, MELKeiwit, 1% cacao massa, maïszetmeel, emulgator: E472a, E471, cacao boter, verdikkingsmiddel: E415, E466, stabilisator: E340ii, aroma, SOJA lecithine.

Uitverkocht

Luxe doos wit (M)

Op voorraad