Beukenhout Serveerplank rond met eigen ontwerp (35cm)

4.5 (2 reviews)

Deze serveerplank van Puur Beukenhout is een echte eye-catcher! Gebruik de serveerplank als snijplank of om hapjes en gerechten op te serveren. Laat de serveerplank graveren met een eigen tekst voor de finishing touch.
Rond formaat: 35 cm x 35 cm, dikte 2 cm

Puur Hout Beuken is een natuurproduct. Elke plank van Puur Hout wordt gestoomd, waardoor het stabieler wordt en minder snel vervomt door invloed van vocht of temperatuurwisselingen. Het Puur Hout van Bowls and Dishes is afkomstig uit Europeese bossen en is FSC-gecertificeerd. De plank dient voor het eerste gebruikt met een zachte borstel, lauwwarm water en zeep te worden gewassen.

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Tijdens drukke periodes worden gepersonaliseerde items binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden.Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Inclusief:
– Alle producten in de winkelmand worden samengevoegd en niet afzonderlijk van elkaar verzonden. Je betaalt voor alles dan ook maar één keer verzendkosten.
*uitgezonderd verse bloemen.
29,95

Voer tekst in

Reviews (2)

Algemene beoordeling

4.5 (2 reviews)
Lien Saarloos | 17 januari 2024

Ontwerp niet in het midden, afstanden zijn uit verhouding lettertypes zijn niet het zelfde, al met al erg rommelig! Klantenservice gesproken en ze zijn gelijk aan de slag gegaan. Waren snel met reactie en een oplossing. Super!

Angelique van Keekem | 23 november 2022

Iemand cadeau gedaan, maar helemaal blij mee!