Retourneren

Retourneren

 

Op onze niet-gepersonaliseerde producten is het herroepingsrecht van toepassing zoals omschreven in de Richtlijn Consumentenrechten.

 

  • Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

 

 

  • Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

 

 

 

  • Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons, de ondernemer, geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@foryougifts.nl.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en staat retour ontvangen is. Gepersonaliseerde producten en producten waarvan binnen de bedenktermijn de (vers of zweef)garantie vervalt of houdbaarheidsdatum eindigt (zoals bloemen, taarten, fruitmanden, ballonnen en bonbons) zijn uitgezonderd van herroepingsrecht. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor verdere informatie.

 

Onze gegevens

Schaapherderweg 17n

2988 CK Ridderkerk

Nederland

+31 (0) 85 043 86 00

KVK-nummer: 66360935

Btw-nummer: NL856512679B01

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10122 reviews.