Stem op FOR YOU GIFTS als beste webwinkel in cadeaus!

Wij kunnen met trots vertellen dat FOR YOU GIFTS is genomineerd voor de Shopping Awards 2022! Dit jaar maken wij kans op een award in de categorie ‘Beste webwinkel in cadeaus’! De winnaars van de Shopping Awards Publieksprijzen 2022 worden voor 50% bepaald door consumenten en voor 50% door de beoordelingen van honderden experts. Wij hebben jouw stem dus hard nodig! Tot en met 31 maart kun je stemmen op FOR YOU GIFTS via de volgende link: www.stemshoppingawards.nl/FOR YOU GIFTS-gifts

Ook doet FOR YOU GIFTS mee aan de PayPal Beste Starter Award. De Paypal Beste Starter Award is een vakprijs en de winnaar wordt bepaald door een professionele jury.

De Shopping Awards

Stichting Shopping Awards reikt jaarlijks verschillende awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. De stichting is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het organiseren én financieren van onafhankelijke award-verkiezingen voor de branche. Op dinsdag 7 juni 2022 worden de Shopping Awards voor de 20e keer uitgereikt. 

Shopping Awards

Waarom stemmen op FOR YOU GIFTS?

De cadeaus van FOR YOU GIFTS onderscheiden zich doordat deze veelal een duurzaam karakter hebben, van hoogwaardige kwaliteit zijn of via lokale partners worden verkregen. Ook is er de mogelijkheid om onze cadeaus te personaliseren. Denk hierbij aan het graveren van een serveerplank, een naam laten borduren op een slabbetje of een mok die je helemaal zelf kan ontwerpen.

Bij FOR YOU GIFTS vinden we het belangrijk dat je als klant online dezelfde winkelervaring hebt als in een fysieke winkel. We vinden het belangrijk dat de klant een hoop vrijheid heeft in het bestelproces en dat hij/zij op alle facetten wordt bediend. Al onze cadeaudozen worden altijd mooi ingepakt en versierd zodat het een echt geschenk is. Ook wanneer je een los cadeau besteld kan je ervoor kiezen om dit in te laten pakken. Alle cadeaus, met uitzondering van bloemen, worden als één geschenk verzonden. Hierdoor is het mogelijk om verschillende cadeaus te combineren, denk bijvoorbeeld aan een ballon met chocolade of een serveerplank met een geurkaars. Je hoeft dan maar één keer verzendkosten te betalen en alle cadeaus worden op hetzelfde moment in één cadeaudoos bezorgd. 

Bij FOR YOU GIFTS staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze verpakkingsmaterialen zijn FSC-gecertificeerd en we maken zoveel mogelijk gebruik van CO²-neutrale verzending. Van het overgebleven fruit wordt groene stroom en warmte gemaakt. Dit doen we in samenwerking met Organic Material Recylcing Moerdijk (OMR). Verder werken we zoveel mogelijk samen met lokale partners. Onze houten kistjes worden bijvoorbeeld geproduceerd op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. Deze intensieve samenwerking biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans op als houtbewerker aan de slag te gaan. Inmiddels hebben we ook een mooie prestigieuze onderscheiding hiervoor gehad en zijn we Gold partner. Deze erkenning is slechts voor 3 bedrijven in heel Nederland weggelegd. 

Stem jij ook op ons?

Door onszelf te blijven onderscheiden met een exclusief assortiment en een customer journey die net een stapje verder gaat, zijn wij ervan overtuigd dat we de beste webwinkel in cadeaus zijn!

Wij zouden het natuurlijk geweldig vinden om verkozen te worden tot beste webwinkel in cadeaus, maar dit kunnen we niet zonder jou! Stem jij ook op ons?

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10164 reviews.