Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek

Uitverkocht

De Kookmutsjes zijn een ware hit op social media. Met miljoenen fans die hun recepten en kookvideo’s volgen, hebben oprichters en zussen Najat en Nadia besloten om hun fans te belonen met het grote Kookmutsjes kook- en bakboek.

Dit boek bevat maar liefst 80 nieuwe recepten die allemaal voorzien zijn van de bekende stap-voor-stapuitleg en -foto’s waar de Kookmutsjes om bekend staan. De zussen combineren verschillende keukens met elkaar, van Marokkaans tot Italiaans en van Turks tot Surinaams en Aziatisch. Daarnaast zijn er ook mooie combinaties van Hollandse pot te vinden. Het tweetal vindt het belangrijk om de multiculturele samenleving van Nederland terug te laten komen in de keuken.

Het boek is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde koks en bakliefhebbers. De Kookmutsjes hebben hun recepten zo opgesteld dat iedereen ze kan maken. Dus of je nu een ervaren kok bent of net begint met koken, met de recepten uit Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek kan iedereen heerlijke gerechten op tafel toveren.

– Voeg bij je cadeau ook nog een speciale Eid Mubarak kaart toe.
– Onze producten bevatten geen sporen van alcohol of gelatine.
23,99

Uitverkocht