Drinkbekers & flessen

Met de drinkbekers en flessen uit het assortiment van FOR YOU GIFTS zorg je ervoor dat jouw vriend, vriendin, collega of familielid ook onderweg kan genieten van het heerlijke theecadeau dat je geeft. Maar je kunt de theebeker of drinkfles natuurlijk ook los geven. Onze drinkbekers en drinkflessen hebben leuke, stijlvolle ontwerpen die ze tot een perfect onderdeel van een cadeaupakket maken. Je kunt de drinkflessen ook voor water gebruiken. Dat is een stuk beter voor het milieu dan plastic wegwerpflessen.

Drinkbekers en drinkflessen als cadeau

Herbruikbare drinkbekers om mee te nemen worden steeds populairder. Voor een deel komt dat doordat ze het milieu minder belasten dan wegwerpflessen, maar een drinkbeker of drinkfles maakt het ook mogelijk om precies de drank mee te nemen die je zelf graag wilt drinken. Je bent niet meer beperkt tot wat er in de winkels ligt. We hebben zelfs drinkbekers in de aanbieding die speciaal voor verse thee gemaakt zijn. Daar zit een dop met een zeef in, waardoor de theeblaadjes goed met het hete water kunnen mengen. Maar je kunt in de meeste theebekers en drinkflessen in ons assortiment ook koffie, water of je favoriete limonadesiroop of frisdrank meenemen.

Drinkbekers zijn een uitstekend cadeau om in een theepakket te doen. Je geeft de ontvanger zo niet alleen zijn of haar favoriete thee, maar ook een manier om er onderweg van te kunnen genieten. Als je de lievelingsthee van de ontvanger tegelijk met de drinkbeker of drinkfles bestelt, zullen we alles met elkaar bezorgen. Je kunt er dan eventueel ook andere smakelijke cadeaus bij doen, zoals een fruitmand of chocolade. Kies bij het afrekenen een leuke kaart uit of upload het design zelf en laat er een persoonlijk bericht op achter. Dan weet de ontvanger precies van wie het cadeau komt en waarom hij of zij het krijgt.

Drinkbeker of drinkfles online bestellen

Dankzij de webshop van FOR YOU GIFTS is het niet moeilijk om de perfecte drinkbeker of drinkfles te bestellen. Een prachtig theecadeau of je eigen nieuwe theebeker to go vind je snel in ons assortiment. Als het nodig is, zorgen wij ervoor dat de ontvanger de drinkbeker snel in huis heeft. Je kiest zelf de datum van bezorging uit. Bestel je op werkdagen, dan kunnen we de eerstvolgende dag je bestelling al afleveren. Op vrijdagen moeten we je bestelling voor 16:00 uur ontvangen hebben om bezorging op zaterdag te kunnen garanderen.

Spoedbezorgingen zijn ook mogelijk. Geef je bestelling op werkdagen voor 11:00 uur aan ons door, dan kun je voor bezorging op die avond kiezen. De bezorging zal tussen 17:00 uur en 22:00 uur plaatsvinden. Wil je een wat persoonlijker drinkbeker geven? Bekijk dan ook eens onze mokken. Sommige daarvan kun je zelfs laten personaliseren.

De waardering van www.foryougifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 6293 reviews.