Theepakket zelf samenstellen

Geeft enkel resultaat weer Resultaat

Wil je iemand verrassen met een leuk theecadeau, maar wil je zelf de controle hebben over wat er in het cadeaupakket zit? Bij FOR YOU GIFTS kun je je theepakket zelf samenstellen. Dan kies je simpelweg de theesoort of theesoorten die de ontvanger het lekkerst gaat vinden en heb je de keuze uit verschillende lekkere extra’s om in het pakket te doen. Zo kun je iemand feliciteren, bedanken of succes wensen met een cadeau dat echt iets unieks en persoonlijks is.

Het perfecte theecadeau samenstellen

Verse thee is een perfect cadeau om aan iemand te geven. Als je de favoriete theesmaak van je vriend, vriendin, familielid of collega weet, kun je thee in die smaak aan hem of haar geven. Maar je kunt natuurlijk ook een theepakket geven waarmee de ontvanger nieuwe smaken kan ontdekken. Als je bij ons je theepakket zelf samenstelt, heb je de keuze uit verschillende soorten vruchtenthee, rooibosthee, groene thee, zwarte thee en kruidenthee. Daar zitten populaire smaken tussen, maar ook heerlijke exotische smaken die je theepakket echt tot iets bijzonders maken. Genoeg keuze om een gevarieerd theepakket te maken dat de ontvanger goed zal gaan smaken.

Maar een theepakket is meer dan thee alleen. Je kunt ook allerlei handige thee-accessoires aan je cadeaupakket toevoegen. Theemokken met verschillende ontwerpen of theelepels met een boodschap die bij de gelegenheid past bijvoorbeeld. Maar er kan ook een theezeef, theetang of maatlepel bij, zodat de ontvanger een kop thee in precies de juiste sterkte kan maken. Verder kun je kiezen uit verschillende soorten lekkers voor bij de thee, zoals biscuits, Neuhaus chocolade of crackers. Verder kun je heerlijke, natuurlijke honing bij je theepakket doen om de thee wat zoeter te maken zonder dat er suiker in hoeft.

Zelf samengesteld theecadeau bestellen

Via onze webshop stel je eenvoudig het perfecte theepakket samen. Een perfect cadeau voor de echte theeliefhebber. En als dat nog niet persoonlijk genoeg is, kunnen we op verschillende manieren je theecadeau personaliseren. Kies een kaart uit of upload zelf een kaartontwerp en laat daar een persoonlijke boodschap voor de ontvanger op achter. Of zeg wat je wilt zeggen met folie ballonnen. Je vindt bij ons verschillende helium ballonnen en ballonnentrossen voor allerlei gelegenheden. Als je die tegelijk met je gepersonaliseerde theecadeau bestelt, zullen we ze tegelijk naar hetzelfde adres versturen.

Bij het invullen van de gegevens kun je ons laten wanneer we het theecadeau bezorgen moeten. Dat kan bijvoorbeeld de verjaardag van de ontvanger zijn. Maar als het nodig is, kunnen we je cadeau ook de eerstvolgende dag al bij de ontvanger afleveren. Bestellingen die op werkdagen voor 11:00 uur in de ochtend bij ons binnen zijn kunnen we diezelfde dag nog vanaf 17:00 uur afleveren. Zelfs voor een spoedgeval kun je dus op FOR YOU GIFTS rekenen.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10288 reviews.