Hup Holland Hup 🧡🦁 Scoor nu de leukste WK cadeaus!

Valentijnsdag

Valentijnsdag is de ultieme dag om iemand te laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent. Dat kan met een leuke valentijnskaart, iets lekkers om te snoepen of een mooi cadeau. Voor al deze valentijnscadeaus kun je op FOR YOU GIFTS rekenen. We hebben een ruim assortiment aan cadeaus die je kunt geven om iemand de liefde te verklaren of gewoon iemand die belangrijk voor je is een blijf van liefde te geven. De ontvanger kan de cadeaus snel in huis hebben: wat je vandaag bestelt kan meestal morgen al bezorgd worden.

Vier de liefde in al haar vormen

Aan het einde van de vijfde eeuw werd 14 februari al tot Valentijnsdag uitgeroepen. Over de Valentijn waarnaar de dag vernoemd is, is weinig bekend. Maar er bestaat weinig twijfel over dat Valentijnsdag een dag van de liefde is. In Nederland en België is Valentijnsdag sinds het midden van de jaren negentig steeds zichtbaarder geworden. Cadeaus in de vorm van hartjes zijn dan in bijna alle winkels te vinden, net als de kleuren rood en roze. Vroeger was het de gewoonte om anonieme valentijnskaarten te sturen, maar door de jaren heen heeft Valentijnsdag zich steeds meer ontwikkeld als een dag die liefde in al haar vormen viert.

Er is een tijd geweest dat steeds minder mensen in de Benelux valentijnskaarten en valentijnscadeaus stuurden. De laatste jaren zit Valentijnsdag echter weer in de lift. Steeds meer mensen vinden het leuk om op 14 februari een blijk van waardering te geven aan mensen die belangrijk voor ze zijn. Dat kan een geliefde zijn, maar ook een familielid of iemand met wie de gever goed bevriend is. Voor iedereen die jij een onvergetelijk valentijnscadeau wilt geven kun je iets moois vinden in de webshop van FOR YOU GIFTS. Van valentijnskaarten en valentijnsballonnen tot romantische cadeaus: bij ons kun je ze eenvoudig online bestellen.

Welke cadeaus geef je voor Valentijnsdag?

Chocolade is van oudsher een cadeau dat het goed doet op Valentijnsdag. Veel mensen genieten van de rijke, zoete smaak van chocolade. Rond 14 februari is er veel exclusieve chocolade in de vorm van bijvoorbeeld hartjes of kusjes te vinden. In onze webshop vind je onder meer chocoladeharten van Coco & Sebas en heerlijke bonbons van Neuhaus. Moet het erg romantisch zijn? Geef je geliefde dan de ingrediënten voor een chocoladefondue. Eventueel kun je verschillende chocoladecadeaus combineren in een chocoladepakket. Of combineer chocolade en thee voor Valentijnsdag met bijvoorbeeld een mok waar jouw liefdesverklaring op staat. Zo kun je samen ontspannen.

Met een valentijnskaart of ballonnen kun je bijna ieder cadeau tot een mooi valentijnscadeau maken. We hebben bijvoorbeeld hartjesballonnen in verschillende formaten in de aanbieding. De meeste van deze folie ballonnen hebben mooie opdrukken, maar je kunt eventueel ook een ballon met eigen tekst voor Valentijnsdag versturen. We vullen deze ballonnen met helium. En omdat de ballonnen een stevige coating hebben, kunnen we garanderen dat onze valentijnsballonnen na levering minstens een week zullen blijven zweven. Het huis van de ontvanger is dus minstens een week in valentijnssferen! Als je een kaart meestuurt, kun je uit ons assortiment kiezen, maar ook een eigen ontwerp gebruiken voor een extra persoonlijke valentijnskaart.

Wanneer wordt mijn valentijnscadeau bezorgd?

De meeste van onze klanten zien het liefst dat hun valentijnscadeau op 14 februari zelf bezorgd wordt. Omdat Valentijnsdag geen officiële feestdag is, is dat ook mogelijk. Onze bezorgdiensten werken van maandag tot en met zaterdag. Bezorging op de dag zelf is dus alleen niet mogelijk als 14 februari op een zondag valt. Valt Valentijnsdag op een werkdag? Dan kun je er zelfs voor kiezen om je cadeau ’s avonds te laten bezorgen. Heel handig als jouw valentijn overdag werkt en je er zeker van wilt zijn dat hij of zij thuis is om je cadeau in ontvangst te nemen.

In de meeste gevallen kunnen we je cadeau op 14 februari bezorgen als we je bestelling de dag ervoor om uiterlijk 23:59 uur binnen hebben. Als Valentijnsdag op een zaterdag valt, kunnen we je cadeau op die dag bezorgen als je bestelling op vrijdagmiddag voor 16:00 uur bij ons in het systeem staat. Avondbezorgingen moeten op de ochtend van de bezorging voor 11:00 uur bij ons binnen zijn. Valt Valentijnsdag op een werkdag, dan kun je dus zelfs op de dag zelf nog een cadeau versturen. Maar je kunt ook langer van tevoren alvast je cadeau uitzoeken. We vragen je bij het afronden van je bestelling de gewenste bezorgdatum in te vullen.

Online Valentijnsdag cadeaus bestellen en versturen

Bij een bijzondere persoon hoort een bijzonder cadeau. En daar kan FOR YOU GIFTS je mee helpen. Je vindt bij ons de mooiste valentijnscadeaus voor jong en oud. Onze winkel is 24 uur per dag open, dus je kunt op ieder gewenst moment ons assortiment bekijken. Heb je het perfecte cadeau voor jouw valentijn gevonden? Dan kun je jouw geschenk met een paar muisklikken eenvoudig online bestellen. Alles wat je tegelijkertijd bestelt en naar hetzelfde adres laat versturen, wordt ook tegelijk bezorgd. Je kunt je valentijn dus verrassen met een schitterend cadeau, maar ook met een uitgebreid cadeaupakket, zoals een theepakket of een ontspanningspakket.

Naast cadeaus voor Valentijnsdag hebben we ook een ruim aanbod aan cadeaus voor allerlei andere feestdagen en gelegenheden. Maar je kunt de cadeaus natuurlijk ook gewoon zomaar aan iemand geven. Je kunt eventueel ook zelf een cadeaupakket samenstellen als je zeker wilt weten dat er alleen artikelen in zitten waar de ontvanger blij van wordt.

De waardering van www.foryougifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 6922 reviews.