Fruitmanden

Fruitmand bezorgen

Een fruitmand is het lekkerste en meest gezonde cadeau voor een collega, vriend, vriendin of familielid. Wil je iemand feliciteren, bedanken of beterschap wensen? FOR YOU GIFTS kan een fruitmand bezorgen. Een fruitmand is een cadeau waar mensen echt iets aan hebben. We pakken onze fruitmanden mooi in, waardoor het extra leuk wordt om een fruitmand cadeau te krijgen. Voor een fruitmand van topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het goede adres. We maken van iedere bestelling een feestje.

De voordelen van online fruitmanden bestellen

Een zieke collega beterschap wensen, iemand feliciteren met een verjaardag, een bruiloft, een nieuw huis of een nieuwe baan: het zijn allemaal gelegenheden waarvoor een fruitmand een goed cadeau is. Bij FOR YOU GIFTS is een fruitmand bestellen die helemaal naar de wens van de ontvanger is niet moeilijk. Je kunt kiezen uit verschillende soorten fruit, maar ook uit verschillende verpakkingen waar het fruit in zit. Een rijk gevulde fruitschaal van duurzaam bamboehout is populair, maar veel mensen vinden een fruitkist ook mooi. De houten kisten waar het fruit in zitten worden op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. Ook een kartonnen fruitdoosje is een optie.

Onze webshop biedt een ruim en gevarieerd assortiment aan fruitmanden met verschillende soorten vers fruit. Zijn die opties allemaal net niet helemaal naar jouw wens? Dan kun je bij ons ook je fruitmand zelf samenstellen. Je kiest het materiaal van de fruitmand, de soorten fruit die erin gaan en de eventuele extra’s die erbij zitten. We kunnen namelijk ook verse thee, vruchtensap, honing, noten en chocolade in de fruitmand doen. Verder kun je een persoonlijk bericht op een kaart bij de fruitmand achterlaten.

Wanneer geef je een fruitmand?

Een fruitmand is het klassieke cadeau om iemand beterschap te wensen. Dat is ook heel logisch, want het verse fruit in onze fruitmanden is naast lekker ook nog eens erg gezond. Zo is een fruitmand het perfecte geschenk om iemand die zich niet lekker voelt te helpen aansterken. Maar fruitmanden zijn allang niet meer alleen een beterschapscadeau. Inmiddels is een mooi fruitpakket ook een veel gegeven cadeau om iemand te bedanken, succes te wensen of zelfs om je excuses aan te bieden. Als je vrienden hebt die graag gezond leven, is een fruitmand een goed verjaardagscadeau. Of geef een fruitmand bij een kraamcadeau, zodat de moeder ermee kan herstellen van de bevalling.

Werk je op kantoor? Dan is een fruitmand ook geschikt om daar neer te zetten. Zo kunnen jij en je collega’s als jullie trek hebben een heerlijke gezonde snack pakken. Ook daarvoor kunnen we een fruitmand bezorgen bij je. We zien wel dat fruitboxen voor op kantoor vaker in een kartonnen doosje besteld wordt dan in een mooie bamboe fruitschaal of in een houten kistje. Maar de mogelijkheid is er zeker. Je kunt bij FOR YOU GIFTS de perfecte fruitmand bestellen voor iedere gelegenheid. Door de variatie in ons assortiment kun je precies de juiste fruitmand vinden of zelf samenstellen voor wat je in gedachten hebt.

Welk fruit zit er in de fruitmanden?

Welk fruit er precies in de fruitmanden zit kun je tot op zekere hoogte zelf uitkiezen. Voor een deel is de precieze inhoud van onze fruitmanden afhankelijk van het seizoen. Zoet exotisch fruit zal in de lente en de zomermaanden makkelijker te verkrijgen zijn dan in de winter. We hebben verschillende fruitmanden met exotisch fruit in de aanbieding. Dat kan een interessant cadeau zijn voor iemand die graag nieuwe smaken ontdekt. Of voor iemand die al van exotisch fruit houdt natuurlijk. Bovendien zijn sommige soorten exotisch fruit al erg gangbaar in West-Europa. Sinaasappels en citroenen zijn hier waarschijnlijk de bekendste voorbeelden van.

Moeten er meer mensen van jouw fruitmand gaan genieten? Of ga je een fruitmand versturen aan iemand die je niet zo goed kent? Of juist iemand waarvan je weet dat hij of zij niet van exotisch fruit houdt? Dan kun je het beste een fruitmand met handfruit bestellen. In een fruitmand met appels, peren, sinaasappels en bananen zit altijd wel iets wat de ontvanger of ontvangers lusten. Handfruit is bovendien heel gemakkelijk te eten. Het dankt zijn naam ook aan hoe makkelijk je het uit de hand opeet. Heb je specifieke wensen voor het fruit in de fruitmanden? Neem dan eerst contact met ons op voor je je fruitmand bestelt.

Je eigen fruitmand zelf samenstellen

Ons assortiment bestaat uit diverse soorten fruitmanden. Of je nu een klein doosje met fruit zoekt of juist een grote fruitkist: voor iedereen is wel het juiste fruitgeschenk te vinden. Toch kan het voorkomen dat je net niet kunt vinden waarnaar je op zoek bent. In zo’n geval kun je ook zelf een fruitmand samenstellen. Kies simpelweg in welke verpakking het fruit ingepakt moet worden. Daarna kun je kiezen tussen verschillende soorten fruit. Vervolgens richt je de fruitmand, fruitkist of het fruitdoosje helemaal in naar de wensen van de ontvanger. Hierdoor wordt je fruitcadeau nog persoonlijker en valt het zeker in de smaak.

Je kunt je zelf samengestelde fruitpakket ook aanvullen met allerlei andere producten. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen uit fruitsap, noten, thee of snoep. Als finishing touch is het zelfs mogelijk om de fruitbox te personaliseren, bijvoorbeeld met een kaart of een wensplantje. Je kunt kiezen uit kaarten met een ontwerp van FOR YOU GIFTS, maar als je creatief bent en je fruitgeschenk uniek wilt maken, kun je ook een eigen afbeelding gebruiken. Rond feestdagen hebben we bovendien leuke extraatjes die bijvoorbeeld bij Pasen of Kerst passen. Wil je dat we een fruitmand bezorgen waar alleen duurzaam fruit in zit? Ook dat is mogelijk.

Thee en chocolade zijn bij ons ook los te koop. Daarmee kun je leuke cadeaupakketten samenstellen. Verder kun je bij ons terecht voor verschillende beautypakketten, cadeaupakketten, bloemen, ballonnen en cadeaus voor baby’s en kinderen. Je kunt zelfs verschillende geschenken met elkaar combineren. We pakken deze dan bij elkaar in, waardoor de ontvanger een nog specialere verrassing thuis geleverd krijgt. Heb je specifieke wensen voor je cadeaupakket? Dan kun je dat bij het afronden van je bestelling aangeven.

Wanneer wordt de fruitmand bezorgd?

We kunnen binnen korte tijd een fruitmand bezorgen bij je collega, familielid, vriend of vriendin. Ook als je op zeer korte termijn een fruitgeschenk nodig hebt, kun je dus op FOR YOU GIFTS vertrouwen. Als je een fruitmand bestelt, kun je zelf aangeven op welke dag en in welk tijdvak het fruit bij de ontvanger geleverd moet worden. De fruitmand die je op een werkdag bestelt kunnen we binnen Nederland de volgende dag al bezorgen. Bij bestellingen die ’s ochtends voor 11:00 uur bij ons binnen zijn kun je er zelfs voor kiezen om je bestelling later dezelfde dag nog te laten afleveren.

Een uitzondering hierop is de vrijdag. Rond je jouw bestelling op vrijdag voor 16:00 af, dan wordt de fruitmand op zaterdag bezorgd. Alle bestellingen die daarna nog binnenkomen, bezorgen we op de maandag na het weekend. In de ochtend en de middag bezorgt GLS de fruitmanden. Het tijdvak daarvoor is tussen 9:00 uur en 17:00 uur, al kan het heel soms door onvoorziene omstandigheden voorkomen dat het fruitpakket iets later komt. De avondbezorgingen worden door Trunkrs gedaan. Zij bezorgen tussen 17:00 uur en 22:00 uur. Daarnaast kunnen we onze fruitmanden bezorgen in België en Duitsland. In België wordt je fruitmand 1 à 2 werkdagen later bezorgd, in Duitsland 2 à 3 werkdagen.

Koop je fruit online!

Een fruitmand laten bezorgen is nog nooit zo eenvoudig geweest als nu. Via de webshop van FOR YOU GIFTS bestel je precies de fruitmand die het beste bij de situatie en de ontvanger past. Onze online winkel is erop ingericht dat een fruitmand kopen zo snel en eenvoudig mogelijk gaat. Daarna zullen we snel het verse fruit bezorgen. Welke fruitmand je ook koopt, je kunt er bij ons van uitgaan dat je het beste fruit voor een aantrekkelijke prijs ontvangt. Bovendien zorgen we ervoor dat de fruitgeschenken mooi ingepakt en versierd worden. Een fruitmand van FOR YOU GIFTS is dus echt een cadeau waar je naar kunt uitkijken.

Naast ons vaste assortiment is het mogelijk om speciale wensen aan ons door te geven. Zo kunnen we een heerlijke fruitmand bezorgen die volledig is afgestemd op jouw aanvraag. Wil je bijvoorbeeld een fruitmand waar alleen appels in zitten? Of een bepaalde combinatie van vruchten? Of wil je het logo van je bedrijf op een fruitkistje laten branden om er een echt bijzonder relatiegeschenk van te maken? Neem contact op met onze klantenservice of vul ons offerteformulier in. We denken graag met je mee, zodat we samen tot de beste oplossing voor jouw wensen en jouw budget komen.

De waardering van www.foryougifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 7366 reviews.