Geboorte thee & chocolade

Geeft alle 21 resultaten weer Resultaten

Heeft iemand in jouw omgeving een kind gekregen? Het beste kraamcadeau bevat ook iets waar de nieuwe ouders voor zichzelf wat aan hebben. Geef voor de geboorte thee en chocolade aan de ouders, zodat ze extra kunnen genieten van hun ontspannen momenten. FOR YOU GIFTS heeft een uitgebreid assortiment aan thee en chocolade waar je de ouders na de geboorte van hun kind mee kunt verrassen. Sommige artikelen vind je bij elkaar in mooie cadeaupakketten.

Thee of chocolade bij een kraamcadeau

Kraamcadeaus zijn vaak bedoeld om te zorgen voor het kind dat de ouders net hebben gekregen. Babyspeelgoed, kleding, verzorgingsproducten: de baby heeft er altijd zelf wat aan. Maar de ouders verdienen iets waar ze zelf ook wat aan hebben. Dan zijn thee en chocolade uitstekende cadeaus. Ze zullen altijd in de smaak vallen bij de nieuwe vader en moeder. Maar een chocolade- of theecadeau laat ook zien dat je ze wat ontspanning gunt. Daar hebben we verschillende mooie cadeaus voor in de aanbieding. Geef de moeder bijvoorbeeld haar favoriete verse thee of een Hotchocspoon met een gepersonaliseerde mok die de geboorte van hun kind viert.

Wil je de rust die de moeder na de geboorte heeft niet verstoren? Of weet je niet zeker of de ouders thuis zijn, omdat ze nog naar de dokter of het consultatiebureau moeten? Dan kun je in plaats van een theepakket of een chocoladepakket ook brievenbuschocolade versturen. Deze cadeaus kunnen door alle brievenbussen met de wettelijk vastgestelde standaardafmeting. En ook zulke kleine chocoladecadeaus kun je een persoonlijk tintje geven. Bijvoorbeeld door er een leuk geboortekaartje met een persoonlijke wens voor de ouders bij te doen. Zoek je favoriete ontwerp uit of upload een ontwerp dat je zelf gemaakt hebt. We zullen je kaart met je cadeau versturen.

Geboortecadeau thee en chocolade online bestellen

Als je de nieuwe ouders in jouw vriendenkring verrast met een leuk kraamcadeau is de verrassing des te groter als er ook iets lekkers voor de ouders zelf bij zit. Via de webshop van FOR YOU GIFTS bestel je eenvoudig lekkere verse thee en de beste kwaliteit chocolade bij je kraamcadeau. We hebben verse thee in uiteenlopende smaken en chocolade van luxe merken als Coco & Sebas in de aanbieding. Je maakt je cadeau eenvoudig extra persoonlijk met een kaart, een mok met print of een OneMessage theelepel met “hoera een jongen” of “hoera een meisje” erop. Zo geef je een kraamcadeau dat de ouders altijd bijblijft.

Moet je kraamcadeau met thee of chocolade zo snel mogelijk bij de ouders zijn? Bestel je cadeau dan op een werkdag voor 11:00 uur. Je kunt dan kiezen om je cadeau die dag nog vanaf 17:00 uur te laten bezorgen. Bestellingen die later binnenkomen kunnen we vaak de eerstvolgende dag al bezorgen.

De waardering van www.foryougifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 10460 reviews.